Séria Fan Edition sa pomaly rozrastá.

Samsung čoskoro predstaví najlacnejšieho zástupcu série Galaxy S23. Model Galaxy S23 FE by tak mal doplniť existujúce trio telefónov Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra, ktoré boli na trh uvedené začiatkom tohto roka. Už skôr sa však objavili dôkazy o tom, že Samsung chce ešte viac podporiť sériu Galaxy FE (Fan Edition), ktorá je skvelou alternatívou k vlajkovým produktom značky

Okrem telefónu majú byť čoskoro uvedené na trh aj nové tablety Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+, ktorých ceny takisto prekvapia. Nedávno boli dokonca objavené dôkazy aj o existencii slúchadiel Galaxy Buds FE, ktorých parametre potvrdzuje aj najnovší leak. Je teda viac ako isté, že Samsung sa bude fanúšikovskej sérii venovať čoraz viac.

Portál GSMArena informuje, že k očakávaným produktom série Galaxy FE by sa mohli ešte tento rok pridať aj nové TWS slúchadlá Galaxy Buds FE. Tie by mohli byť nielen veľmi dobre vybavené, ale mohli by mať aj veľmi zaujímavú cenu. Očakáva sa, že nové Galaxy Buds FE budú pravdepodobne predstavené niekedy v 4. kvartáli spolu s vyššie spomínaným smartfónom Galaxy S23 FE a tabletmi série Galaxy Tab S9 FE.

Tentokrát však pri slúchadlách nejde iba o nejaký obyčajný leak, ktorý zobrazuje rozmazané slúchadlá, ale k obrázkom sa pridáva aj zoznam očakávaných funkcií Galaxy Buds FE. Po dizajnovej stránke je isté, že slúchadlá sa budú podobať na pôvodné modely Galaxy Buds a Galaxy Buds+. Aj preto sa budú vo výbave nachádzať gumené koncovky vo veľkostiach S/M a M/L, aby slúchadlá v uchu držali čo najlepšie. Na každom zo slúchadiel sa budú nachádzať aj dva mikrofóny.

Hoci slúchadlá sa podobajú na modely Buds a Buds+, tak dizajn nabíjacieho puzdra je inšpirovaný modelmi Galaxy Buds2 a Galaxy Buds2 Pro. Aj preto má štvorcový tvar, zaoblené rohy a USB-C port. Vo výbave sa však neočakáva bezdrôtové nabíjanie, ktoré zostane pravdepodobne dostupné iba pre vlajkové modely Galaxy Buds.

Galaxy Buds FE by mali byť dostupné v čiernej farbe.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.