Ich predstavenie je za rohom.

Samsung čoskoro predstaví cenovo dostupný smartfón Galaxy S23 FE, ktorý bude skvelou alternatívou k vlajkovým produktom značky. Okrem smartfónu by mali byť uvedené aj tablety Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+, ktorých ceny prekvapia. Už dlhšie je známe, že produkty série FE (Fan Edition) doplnia aj nové slúchadlá Galaxy Buds FE, ktoré budú dostupné v dvoch farbách.

Najnovšie správy z portálu PhoneArena prinášajú ďalšie informácie o Galaxy Buds FE, ktoré doplnia tie známe. Zverejnené boli totiž nové rendery, na ktorých sú tieto lacné slúchadlá zobrazené v dvoch farbách, bielej a tmavosivej. Cena slúchadiel by vraj mala byť 100 dolárov. Tohtoročná veľká nádielka FE produktov od Samsungu dáva zároveň tušiť, že kórejská spoločnosť to s Fan Edition zariadeniami myslí skutočne veľmi vážne.

Samsung Galaxy Buds FEZdroj: PhoneArena
Samsung Galaxy Buds FE

Zatiaľ čo slúchadlá Galaxy Buds FE budú počas predstavenia noviniek série FE skôr “doplnok večera”, najväčšiu pozornosť bude určite pútať smartfón Galaxy S23 FE. Posledné správy o tomto telefóne potvrdzujú, že Samsung opäť použije dvojitý meter, čo znamená, že tento telefón na základe trhu vybaví dvomi čipovými sadami. 

Galaxy S23 FE bude aj preto vybavený buď čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 1, ale aj kontroverznou sadou Exynos 2200. Prvá menovaná sada sa do Galaxy S23 FE dostane v USA, Číne a Indii, zatiaľ čo európsky variant bude vybavený čipsetom Exynos 2200.

Okrem dizajnu a ceny sa dozvedáme, že nové slúchadlá Galaxy Buds FE budú vybavené 12 mm meničmi. Hoci doteraz nie je potvrdené, kedy budú tieto slúchadlá uvedené na trh, tak sa očakáva, že budú predstavené spolu s Galaxy S23 FE a novými tabletmi Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+ niekedy vo 4. kvartáli tohto roka.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.