Telefóny sa nabijú maximálne na 60% kapacity.

Samsung začal tento týždeň distribuovať v Európe (vrátane Slovenska) aktualizáciu, ktorá má zabrániť potenciálnej hrozbe explózie batérie. Aktualizácia využíva jednoduchý trik, nabitie batérie obmedzí na 60%. Používateľ je prostredníctvom informácií na displeji takisto oboznámený s tým, že by mal zariadenie vypnúť a nepoužívať ho.

Najnovší softvér informuje aj o tom, ak je vaše zariadenie v poriadku. To sa týka vymenených kusov. Note 7 vás na bezpečnú batériu upozorní indikátorom batérie v zelenej farbe namiesto bielej.

Zelený indikátor batérie vás upozorní na to, že máte bezpečný kus telefónu Note 7

Zelený indikátor batérie je znakom, že máte bezpečný kus telefónu Note 7

Samsung taktiež prezradil, že kompletné obnovenie predaja svojho phabletu očakáva do konca novembra. Povedal to David Lowes, riaditeľ Samsungu pre marketing v Európe. U nás aktuálne prebieha výmenný program a Samsung vybavuje predobjednávky „priebežne od 19. septembra„.

Samozrejme, všetko záleží na aktuálnych skladových zásobách, aj preto sa plnohodnotné obnovenie predaja očakáva až v novembri.

Zdroj: Forbes

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Note 7 vypnite a nepoužívajte ho. Poznáme detaily výmeny telefónu (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit