Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Včera Telekom ukončil viac ako dvojtýždňový predpredaj Samsung GALAXY S10 a záujem zákazníkov prevýšil nielen pôvodné očakávania, ale aj jarné predpredaje v minulých rokoch.

V medziročnom porovnaní hlásime viac ako dvojnásobný záujem o Samsung GALAXY S10 oproti modelovému radu GALAXY S9 – nárast dosiahol celkovo 109 % a dokazuje, že párne modely prinášajú zákazníkom veľké inovácie. Samsung GALAXY S9 nemal síce raketový štart, na druhej strane sa mu podarilo veľmi dobre udržať v predaji nielen v launch období, ale počas celého roka vrátane vianočného predaja. GALAXY S9 sa umiestňoval pravidelne aj v TOP10 rebríčku predaja všetkých zariadení.

Ešte lepší potenciál ukazujú čísla aj v porovnaní s modelom GALAXY S8, ktorý mal doteraz najlepší predpredaj medzi Samsung modelmi. Záujem o Samsung GALAXY S10 dosiahol viac ako 51%-ný nárast ako o Samsung GALAXY S8, ktorý mal vynikajúci predpredaj i celkový štart.

Vďaka tohtoročnému záujmu sa Samsung GALAXY S10 vyšvihol na pozíciu najúspešnejšieho modelu výrobcu v predpredaji Telekomu.

Oficiálny štart predaja Samsung GALAXY S10 začína dnes a okrem dvojice modelov, ktoré boli v predpredaji (GALAXY S10 a S10+), začína aj predaj tretieho modelu z noviniek, GALAXY S10e.

 

Značky: