Ide o doteraz najmenšie hodinky značky Garmin.

Garmin predstavil nové inteligentné hodinky. Nazývajú sa Lily a sú špeciálne navrhnuté pre ženy. V praxi to znamená, že majú kompaktný a elegantný dizajn s okrúhlym displejom a zároveň sú najmenšími Garmin hodinkami na trhu. Ich priemer je iba 34,5 mm a sú o 31% menšie v porovnaní so 40 mm verziou hodiniek Apple Watch.

Hodinky Lily sú dostupné v dvoch verziách – športová edícia má hliníkovú konštrukciu a silikónový remienok a predáva sa za 200 eur. Klasická edícia má telo z ocele a kožený remienok. Cena je v tomto prípade 250 eur.

V oboch prípadoch je k dispozícii monochromatický dotykový displej. Aj vďaka nemu dosahuje výdrž batérie až 5 dní, čo je vzhľadom ku kompaktnému telu úctyhodný výsledok.

Garmin Lily

Garmin Lily. Zdroj: Garmin

Merajú stres a saturáciu krvi, sledovať si môžete aj menštruáciu a tehotenstvo

Lily ponúkajú mierne pokročilé monitorovanie životného štýlu. Počítajú kroky, monitorujú cvičenie aj spánok a takisto merajú stres a saturáciu krvi. K dispozícii sú tiež funkcie na sledovanie menštruácie a tehotenstva – tieto ženské funkcie však ponúkajú aj niektoré ďalšie hodinky od Garminu.

Lily nemajú GPS senzor, neumožňuje bezkontaktné platby cez Garmin Pay a k dispozícii nie je ani úložisko na hudbu. Ak sú tieto funkcie pre vás dôležité, do pozornosti dávame hodinky Garmin Venu SQ, ktoré sme v redakcii testovali koncom roka 2020. Tie sú v základnej verzii rovnako drahé a sú kompaktné, avšak majú GPS, Garmin Pay a sú k dispozícii aj v Music verzii s úložiskom na hudbu.

Ak máte teda rozpočet na úrovni 200 až 250 eur a hľadáte kompaktné hodinky od Garminu pre ženy, Garmin Lily a Venu SQ predstavujú dobrú voľbu. Lily majú navrch z hľadiska spracovania a dizajnu, Venu SQ potešia zabudovaným GPS, platbami a možnosťou kúpiť si verziu s úložiskom na hudbu.

Zdroj: Garmin

Prečítajte si aj:

Garmin Venu SQ: Najlepšie Garmin hodinky do 200 eur (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit