Má LED diódy a vymeniteľný „gemset„.

Gemio je inteligentný náramok, ktorého funkcionalita nespočíva v monitorovaní aktivity, ale vo vytváraní futuristického módneho doplnku. Zariadenie je prezentované ako „high-tech náramok priateľstva“ a obsahuje akcelerometer, gyroskop, LED diódy a Bluetooth konektivitu pre prepojenie so smartfónom a ostatnými náramkami. Používateľ si vďaka takzvaným gemsetom môže zmeniť dizajn náramku bez toho, aby si musel kúpiť nové zariadenie.

Dôležitým prvkom funkcionality zariadenia sú LED diódy, ktoré generujú svetlo pri rôznych príležitostiach. Rozsvietia sa, keď sa nachádzate v blízkosti niektorého z vašich známych. Zároveň však slúžia aj ako forma komunikácie. Používatelia si môžu vytvoriť rôzne svetelné gestá a na diaľku vďaka tomu poslať „high five„. Náramok sa takisto zladí s vašim oblečením alebo s hudbou, ktorú práve počúvate.

Gemio chce cieliť na mladých používateľov a ako doplnok na párty môže ísť o zaujímavú hračku. Nevieme si však predstaviť, že by sme takýto náramok nosili každý deň. Zariadenie sa dostane do predaja v druhom štvrťroku 2016, predávať sa bude za 120 dolárov. Ďalších 20 dolárov by mali stáť gemsety.

Výrobca ponúka viacero kolekcií a vymeniteľné gemsety

Výrobca ponúka viacero kolekcií a vymeniteľné gemsety

Zdroj: VentureBeat

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit