Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Verzia 9.4 prináša nové jadro, 2FA autentizáciu a nové HTTP/S presmerovanie v reverznom proxy

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, uvoľnila Kerio Control 9.4, najnovšiu verziu populárneho riešenia ochrany firemných sietí, ktorá obsahuje rad bezpečnostných inovácií. Kľúčovou novinkou je nové jadro systému, ktoré spĺňa najnovšie bezpečnostné štandardy a eliminuje zraniteľnosti predchádzajúcej verzie.

Novinkou Kerio Control 9.4 je tiež integrácia dvojfaktorovou autentizáciou (2FA), ktorá teraz umožňuje IT administrátorom nastaviť voliteľný čas exspirácie 2FA tokenov namiesto napevno nastavených 30 dní, ako to bolo predtým. Podrobnejšie nastavenie 2FA bolo jednou z najžiadanejších funkcií a teraz ponúka IT správcom väčšiu kontrolu nad zabezpečením ich VPN sietí, pričom umožňuje vyžadovať dvojfaktorovú autentizáciu aj pri každom jednotlivom prihlasovaní do VPN. 

Nová funkcia presmerovanie reverzného proxy dokáže bezproblémovo previesť prichádzajúce HTTP spojenie na HTTPS, ktoré potom v dôsledku poskytuje užívateľom bezpečnejší prístup. Typickým príkladom využitia tejto funkcie sú prípady, keď užívateľ navštevuje stránky hostované za infraštruktúrou Kerio Control. Ďalšie vylepšenia zahŕňajú posilnenie stability a výkonnosti riešení, ako softvéru tak hardvérových boxov.

„Vďaka kompletne novému jadru predstavuje verzia 9.4 zrejme najvýraznejšiu inováciu Kerio Control od pridania vysokej dostupnosti,“ hovorí Ondřej Šabata, Sales Engineer pre riešenia GFI Software v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Jadro systému je kľúčový komponent, na ktorom je závislá kompatibilita hardvéru, ako aj bezpečnostných modulov a nová verzia Kerio Control tak poskytuje zákazníkom výrazne lepšiu ochranu ich sietí a bezpečnejšiu prevádzku pre všetkých užívateľov, nech pracujú odkiaľkoľvek.“

Riešenie Kerio Control, ktoré využíva viac ako 25 000 zákazníkov na celom svete, poskytuje silnú ochranu firemných sietí pred kybernetickými hrozbami pomocou firewallu novej generácie, antivírusovej a antimalvérovej ochrany, webovej ochrany a virtuálnej privátnej siete. Riešenie je dostupné vo forme softvéru, virtuálneho stroja či hardvérového zariadenia.  

Viac informácií nájdete na odkaze Kerio Control.  

Značky: