Bola zverejnená nová séria ukážok z fotoaparátu Google Pixel 6 Pro.

Iba pred pár týždňami sa pripravovaná vlajková loď Google Pixel 6 Pro objavila v hands-on videu, ktoré síce neodhalilo takmer žiadne nové informácie, ale aspoň poskytlo živý pohľad na novú generáciu série Google Pixel. Ten istý zdroj teraz prichádza s ďalším videom, v ktorom sa dozvedáme pomerne dôležité informácie. Video totiž prezrádza, ako pripravovaná novinka od spoločnosti Google fotí a nahráva video.

Nové ukážky pochádzajú od YouTubera M. Brandona Leeho z This is Tech Today, ktoré podľa jeho slov získal z Nigérie. YouTuber nielenže ukazuje kvalitu fotografií a videí zo smartfónu Pixel 6 Pro, ale v krátkosti sa venuje aj používateľskému rozhraniu samotnej aplikácie fotoaparátu.

Google Pixel 6 ProZdroj: GizChina
Séria Google Pixel 6

EXIF údaje získaných fotografií ďalej odhaľujú, že snímky boli zachytené v rozlíšení 12,5 Mpx, čo potvrdzuje predchádzajúce úniky o rozlíšení fotoaparátu. Smartfón bude údajne vybavený 50 Mpx senzorom, ktorý vytvára 12,5 Mpx snímky spojením štyroch pixelov do jedného.

Pokiaľ by sme mali zhodnotiť kvalitu fotografií a videa, tak je potrebné poznamenať, že tie boli zaznamenané predpredajnou vzorkou smartfónu a môžeme očakávať zlepšenie. Pred uvedením na trh prejde celé zariadenie optimalizáciou.

Vo videu sa rovnako dozvedáme viac o dizajne prednej strany smartfónu. Displej telefónu Pixel 6 Pro je údajne zakrivený rovnako, ako pri modeli Samsung Galaxy S21 Ultra

Celé video v rozlíšení až 4K si môžete pozrieť aj TU:

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.