Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

K ambasádorom, MMA zápasníkovi Samuelovi Pirátovi Krištofičovi a komikovi Richardovi Szalaiovi, sa tak pridal aj známy herec a moderátor Maroš Kramár

Obľúbený herec a moderátor Maroš Kramár sa stal novou tvárou značiek AAA AUTO a Mototechna. Sieť autocentier AAA AUTO je najväčší predajca jazdených automobilov na Slovensku a pod značkou Mototechna spoločnosť predáva zánovné vozidlá. Maroš Kramár si tak presadne do novej luxusnej Škody Kodiaq, ktorá ho bude sprevádzať na cestách na vystúpenia a nakrúcania na Slovensku a taktiež v Českej republike.

Spoločnosť AURES Holdings, ktorá prevádzkuje siete autocentier AAA AUTO a Mototechna na Slovensku a v Českej republike, tento rok oslávila svoje dvadsiate narodeniny na slovenskom trhu a pri tejto príležitosti obnovila spoluprácu so známym hercom a moderátorom Marošom Kramárom, ktorý sa stal tvárou spoločnosti. Odteraz bude herca voziť luxusná Škoda Kodiaq, ktorá ho bude pohodlne dopravovať na vystúpenia a nakrúcania. „Zo spolupráce so značkami Mototechna a AAA AUTO sa veľmi teším. S vozidlom budem jazdiť za mojimi divákmi do rôznych kútov Slovenska a aj Českej republiky, kde budem práve hrať či natáčať,“ komentoval spoluprácu Maroš Kramár.

Značky AAA AUTO a Mototechna takto nadväzujú na svoj komunikačný koncept, ktorý doteraz rozvíjali na sociálnych sieťach prostredníctvom známych osobností – MMA zápasníka a účastníka reality show Survivor Samuela Piráta Krištofiča a komika Richarda Szalaia, ktorý patrí do zoskupenia komikov Naked Bananas. „Tento spôsob komunikácie sa nám za dobu existencie značiek AAA AUTO a Mototechna osvedčil, ako na Slovensku, tak aj v Českej republike, kde sú momentálne našimi ambasádormi komik Richard Genzer, MMA zápasník Patrik Kincl či majiteľ a promotér organizácie Oktagon Ondřej Novotný. Vstup známych osobností, ktorí sú našimi tvárami na sociálnych sieťach aj do offline sveta bol už pred niekoľkými rokmi pre nás logickým krokom. Maroš Kramár tak oživí našu kampaň v oboch krajinách,“ upresňuje spoluprácu Karolína Topolová, spoločná generálna riaditeľka spoločnosti AURES Holdings, ktorá prevádzkuje siete autocentier AAA AUTO a Mototechna na Slovensku.

„Som rada, že sme sa dohodli práve s Marošom, ktorý cestuje medzi Slovenskom a Českou republikou, kde AAA AUTO a Mototechna pôsobia. Dúfam, že sa mu automobil bude páčiť a bude si v ňom užívať každú jazdu,“ dopĺňa Karolína Topolová.

Značky: