Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vianoce sú sviatkami pohody a pokoja.

Pár dní pred nimi to však v obchodoch vrie, preto si netreba nechávať nákup darčekov na poslednú chvíľu. Nakúpte najväčšie hity tohtoročných Vianoc online z pohodlia svojho domova a vyhnite sa zbytočnému stresu.

Tradične obľúbená elektronika, ale aj technologické „hračky“

Podľa Heureky, ktorá je najväčším nákupným vyhľadávačom a porovnávačom cien sa ani tento rok tradične nezaobídeme bez elektroniky. Pod vianočným stromčekom môže tak potešiť nová televízia či herná konzola Xbox, ktorá sa aj naďalej teší na Slovensku obľube. „Z kategórie elektroniky sú horúcim typom aj VR okuliare, vďaka ktorým sa aspoň na chvíľu prenesiete do virtuálnej reality, rovnako aj hry pre PS4, kde vedie najmä hra Battlefield,“ vysvetľuje obsahová manažérka portálu Heureka.sk Alexandra Čermáková a dodáva: „očakávame aj záujem o fototechniku či ďalšie elektro príslušenstvo.“

Klasické, ale aj audio knihy

Či už preferujete vôňu klasickej knihy, alebo skôr praktickosť tej elektronickej či audio, knihy sa do rebríčka vianočných hitov podľa Heureky zaradia i tento rok. Máte v rodine fanúšika príbehov čarodejníckeho učňa Harryho Pottera? Určite ho poteší nové vydanie všetkých jeho kníh s ilustráciami. Okrem elektronických kníh sa však do módy vracajú aj audio knihy. Podľa Alexandry Čermákovej bude preto jedným z vianočných hitov aj predplatné na audioknihy. Tie ľudia zvyknú najčastejšie počúvať cestou do práce.

Potešia sa aj tí najmenší

Detské očká rozžiari hneď viacero horúcich vianočných tipov. U detí aj naďalej vedú žltí Mimoni, emotívny príbeh sestier Anny a Elsy z rozprávky Frozen či veselá Máša a Medveď. „Absolútnym hitom je pre tento rok Adventný kalendár od Lega, v tesnom závese sa drží aj Lego s tematikou Star Wars,“ dodáva Alexandra Čermáková. Tých najmenších môže naopak potešiť Krtko alebo Macko Pú.

Zvýšenú popularitu Heureka predpokladá aj pri spoločenských hrách. Rodičia, ktorí nechcú svojim deťom darovať tablety či techniku, môžu siahnuť po obľúbených hrách ako Monopoly a Dostihy a sázky.

Značky: