Dnešným dňom dostáva Honor 8 oficiálne dlhoočakávaný update na najnovší Android vo verzii 7.0 s vlastnou nadstavbou EMUI 5.0.

Majitelia vlajkovej lode spoločnosti Honor, ktorej recenzii sme sa venovali v samostatnom článku, sa môžu už čoskoro tešiť novým funkciám, ktoré prinesie update na najaktuálnejší nugátový operačný systém. Materská spoločnosť Huawei uvádza, že aktualizáciou získajú používatelia ešte stabilnejší a lepší systém s bohatými možnosťami využitia. Ide napríklad o vylepšenú správu nabíjania pomocou rozličných módov či zapracovanie nového algoritmu, sledujúceho využívanie aplikácií a riadiaceho ich prioritu. Update na výborne sa predávajúci smartfón, najmä vďaka výbornému pomeru ceny a výkonu, má veľkosť 1,97 GB, preto pri jeho sťahovaní určite odporúčame pripojenie cez Wi–Fi.

Update bude uvoľňovaný postupne na všetky modely Honor 8 do konca tohto mesiaca. Majitelia Honoru 6X, ktorého recenziu sme priniesli len pred pár dňami, by sa mali dočkať aktualizácie v druhom kvartáli tohto roku.

Zdroj: Android Central

Viac o Honor 8

Testovali sme: Honor 8