Notebooky vyrába aj jeho materská spoločnosť Huawei.

Honor okrem vlajkovej lode Honor 10 predstavil aj svoj prvý notebook. Nazýva sa MagicBook a sľubuje až 12-hodinovú výdrž na jedno nabitie. MagicBook ponúka 14-palcový matný displej, procesory Intel Core i5 a i7 a grafickú kartu NVIDIA MX150. Konfigurácia s procesorom Intel Core i5 ponúkne 4 GB RAM a 256 GB SSD úložisko, výkonnejší model s Core i7-8550U bude mať vo výbave aj 8 GB RAM a 256 GB úložisko.

Notebook tiež zaujme možnosťou otvorenia displeja až o 180°, podsvietenou klávesnicou a už spomenutou výdržou, ktorú má zabezpečiť 57 Wh batéria. Obrazovka ponúka aj „profesionálny“ režim, reprodukciu zvuku zabezpečujú 4 reproduktory a technológia Dolby Sound System. Nechýba ani snímač odtlačkov prstov, ktorý je zabudovaný priamo v napájacom tlačidle.

MagicBook bude dostupný v 3 farbách, v Číne sa bude predávať za cenu od 650 eur v prepočte. Dostupnosť ani cenu pre náš trh nepoznáme, uvidíme, čo Honor oznámi v polovici mája na tlačovej konferencii v Londýne.

Honor MagicBook

Zdroj: gizmochina

Prečítajte si aj:

Honor 10 oficiálne: Hrá všetkými farbami

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit