Magic 2 bolo možné vidieť už na tohtoročnom technologickom veľtrhu IFA v Berlíne.

Doplnené 12.10.2018: Aktuálne sa k nám dostáva krátke oficiálne video, ktoré taktiež ohlasuje termín predstavenia na 31. októbra.

Dominantným dizajnovým prvkom bude veľký displej a výsuvná konštrukcia – slider, s ktorým sme sa mohli už stretnúť pred veľa rokmi, ibaže tentokrát to bude v oveľa prepracovanejšej forme.

Pôvodný text 9.10.2018: Išlo pravdepodobne o jednu z najvýraznejších udalostí tohto ročníka. Počas výstavy bol Magic 2 k nahliadnutiu a dali sa vyčítať niektoré kľúčové špecifikácie. Počas berlínskej výstavy nebol dokonca známy ani dátum oficiálneho predstavenia. Pritom sa očakávalo, že predaj by sa mal spustiť ešte pred koncom roka.

Teraz sa na verejnosť dostal obrázok, ktorý oznamuje oficiálne predstavenie novinky od Honoru. Uvedenie je plánované na 31. októbra a už prvé predstavenie Honoru Magic 2, počas výstavy IFA, bolo vo viacerých bodoch naozaj výnimočné.

Spoločnosť by s prichádzajúcou novinkou mala uviesť aj mimoriadne rýchlu nabíjaciu technológiu, celoplošný displej (takmer 100 % pomer k telu) a funkcie zamerané na AI. V neposlednom rade novinka príde aj s vysúvacím mechanizmom pre ukrytie selfie kamery. Viac informácií o Honor Magic 2 sa dozviete v našej reportáže nižšie.

Zdroj: Honor

Prečítajte si aj:

Honor predstavil smartfón Play a nečakane aj Magic 2 (video)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.