Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predpredaj série notebookov HONOR MagicBook štartuje na www.DATART.sk práve dnes. Zákazníci, ktorí využijú štartovaciu akciu v období predpredaja od 29. apríla do 5. mája získajú k nákupu výkonného notebooku inteligentné hodinky HONOR MagicWatch 2 ako darček. Zakúpiť si môžu aj ďalšiu horúcu novinku, a to bezdrôtové slúchadlá HONOR Magic Earbuds.

 Značka HONOR dnes v živom vysielaní na Facebooku odhalila aktuálne novinky, ktorými nadväzuje na úspech predchádzajúcich produktov z kategórie inteligentná domácnosť. ,,HONOR sa stáva na domácom čínskom trhu skutočným love brandom s rekordným nárastom predaja za posledné obdobie. Začínali sme ako výrobca telefónov a vďaka technologickému zázemiu a veľkému tímu expertov dnes dobýjame i trh s počítačmi,” hovorí George Zhao, globálny prezident značky HONOR. ,,Kombinácia tenkého elegantného dizajnu, ľahkej váhy, inovatívnych funkcií je vôbec prvou sériou notebookov HONOR MagicBook, ktorá je  ideálna pre mladú generáciu vyrastajúcu na technológiách a hľadajúcu počítač na prácu i zábavu.”

 Notebooky HONOR MagicBook 14 a 15 predstavujú prvú generáciu notebookov, ktorými značka vstupuje do nového segmentu. MagicBook sa pýši až 10-hodinovou výdržou batérie, FullView displejom s maximálnym pomerom obrazovky k telu notebooku a obrovskou rýchlosťou aj pri dátovo náročnejších operáciách. HONOR MagicBook 14 váži 1,38 kg a je tenký 15,9 mm. Vďaka kompaktnej 65 W rýchlonabíjačke typu USB-C je nabitý za ½ hodiny. Na slovenský i český trh sa HONOR MagicBook dostáva v krásnej elegantnej farbe Space Gray.

Značka HONOR dnes predstavila okrem novej série notebookov aj bezdrôtové slúchadlá HONOR Magic Earbuds s vynikajúcim zvukom a potlačením hluku. Vďaka technológii Hybrid Active Noise Cancelling sú ideálnym doplnkom pre fanúšikov fitnessu. Vstavaný trojitý mikrofón zaručí maximálnu kvalitu pri telefonovaní.

,,Zo strany zákazníkov DATARTu očakávame veľký záujem o novinky značky HONOR. Sme radi, že sme sa stali exkluzívnym partnerom pri ich uvedení na slovenský a český trh. Predpokladáme, že séria notebookov HONOR MagicBook a slúchadlá Magic Earbuds  si nájdu svojich priaznivcov rovnako, ako všetky doterajšie produkty tejto značky,“ uvádza Roman Šubrt, vedúci produktového marketingu značky DATART.

DATART ponúka notebook HONOR MagicBook za 599 eur. Zákazníci, ktorí si produkty objednajú v predpredaji, získajú k nákupu hodinky HONOR MagicWatch 2 ako darček. Bezdrôtové slúchadlá HONOR Magic Earbuds kúpia za úvadzaciu cenu 119 eur.

Viac o novom notebooku

HONOR MagicBook 14: Bude dobrá cena stačiť na porážku iných notebookov? (RECENZIA)

Značky: