Bude sa predávať aj na Slovensku?

Po skončení tlačovej konferencie spoločnosti Honor na výstave IFA sme sa zúčastnili na interview s Tonym Ranom, President of Honor Europe. Z jeho odpovedí sme sa dozvedeli, že Európa je pre spoločnosť mimoriadne dôležitý trh. Honor plánuje prehĺbiť svoje pôsobenie v oblasti smartfónov, notebookov a tabletov a to vo všetkých cenových kategóriách. Celý rozhovor nájdete TU.

Najnovšie správy z portálu Android Authority nám však naznačujú, že už o pár dní by sme mali spoznať nový skladací telefón, ktorý spoločnosť Honor predstaví 23. novembra v Číne. Zariadenie by malo byť uvedené pod označením Honor Magic Vs.

Na základe správy sa dozvedáme, že skladací telefón bude priamou konkurenciou pre populárny Galaxy Z Fold4. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o posledné skladacie zariadenie, ktoré bude tento rok uvedené na trh. 

Honor Magic VsZdroj: AndroidAuthority
Honor Magic Vs

Nový telefón je pokračovaním modelu Honor Magic V, ktorý bol predstavený začiatkom tohto roka. Aj keď nepoznáme žiadne technické parametre pripravovaného telefónu, predpokladáme, že do novinky sa dostane najnovší čipset Snapdragon 8 Gen 2.

Okrem zvýšenia výkonu však veľa zmien pravdepodobne nepribudne. Je tak možné, že model Honor Magic Vs iba pozvoľna nadviaže na svojho predchodcu. Zariadenie by mohlo dostať rovnaký 6,45-palcový vonkajší OLED displej a 7,9-palcový vnútorný displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Rovnaká by mala byť aj 4 750 mAh batéria so 66W nabíjaním. Je však možné, že Honor novinku vybaví kvalitnejšími fotoaparátmi. 

V septembri nám Honor prezradil, že má v pláne uviesť skladací telefón aj mimo Číny. Žeby ním bol práve model Honor Magic Vs?

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.