Značka Honor sa riadi vlastným rozvrhom predstavovania svojich modelov.

Najbližšie ohlásená akcia spoločnosti Honor sa bude konať 6. júna, kedy sa predstaví model Play. O tomto zariadení prakticky nepoznáme žiadne bližšie informácie. Na plagáte sa zobrazuje iba všadeprítomné logo pre AI.

O tomto smartfóne sa hovorí ako o zariadení, ktoré by malo priniesť „revolučný 4D herný zážitok“ založený na umelej inteligencii. Na presné vysvetlenie je potrebné počkať do predstavenia modelu Play.

AI bude mať na starosti aj fotoaparát, po vzore Honor 10, čo by mohlo naznačovať, že toto zariadenie sa mohlo objaviť už dávnejšie pod označením LLD-AL30.

Honor Play ponúkne 5,84″ displej s rozlíšením 1080 x 2280 pixelov a hoci sa nejedná vyslovene o “žiletku”, tak batéria má iba 2900 mAh. Je zrejmé, že telefón bude cenovo dostupnejšou alternatívou k Honoru 10.

Najviac informácii o parametroch sa dostalo v únikoch o fotoaparáte. Duálny fotoaparát má mať zoskupenie 13 Mpx + 2 Mpx, zatiaľ čo predný fotoaparát má priniesť 16 Mpx snímač. Pamäťové verzie sú pomerne zaujímavé. Prvá bude mať 4 GB pamäte RAM a 32 GB ROM, alebo až 128 GB ROM pamäte. Neexistuje žiadna 64 GB verzia, pričom vnútornú pamäť je možné rozšíriť pomocou MicroSD kariet.

Honor Play môže byť nakoniec úplne iným zariadením ako je vyššie spomínaný model LLD-AL30. Sme zvedaví, či je „prelomový herný“ zážitok skutočnou inováciou, alebo len marketingovým ťahom.

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Testujeme Honor 10: Chameleón medzi smartfónmi. Jeho cena robí ostatným výrobcom vrásky

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.