Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR prostredníctvom tohto programu odmení  vývojárov aplikácií a hier a dizajnérov tém používateľského rozhrania mobilných telefónov z celého sveta!

Globálna technologická značka HONOR s hrdosťou oznamuje spustenie svojho motivačného programu pre vývojárov a dizajnérov: „The Developer Incentive Program“. Prostredníctvom tohto programu podporia a odmenia najinovatívnejších vývojárov a dizajnérov na svete. Program ponúka viac ako 120 miliónov[1] eur v poukážkach, ktoré následne môžu využiť na propagáciu svojich výtvorov. Cieľom tejto iniciatívy je podporiť a odmeniť kreatívnu a inovatívnu prácu v oblasti vývoja aplikácií, hier a dizajnu tém používateľského rozhrania mobilných telefónov.

Podpora vývojárov a dizajnérov

Developer Incentive Program je jedinečnou príležitosťou pre vývojárov aplikácií a hier. HONOR ponúka poukážky v hodnotách 63 000 eur, 37 000 eur a 18 000 eur[2]. Tieto poukážky môžu následne použiť na propagáciu svojich aplikácií v App Store alebo Game Center, vrátane bannerov na domovských stránkach App Store a Game Center a zároveň aj v kategórii odporúčaných aplikácií na App Store.

Pre dizajnérov tém používateľského rozhrania mobilných telefónov poskytuje spoločnosť HONOR poukážky na propagáciu v hodnote 18 000 eur, 12 000 eur a 6 000 eur[3]. Tieto poukážky je možné použiť na propagáciu tém v Theme Center, vrátane horného a stredného bannera a na umiestnenie témy v kategórii odporúčaných tém.

„Veľmi nás teší, že môžeme predstaviť nový motivačný program pre vývojárov a dizajnérov,“ povedal Bai Kai, riaditeľ spoločnosti HONOR Slovakia. „V spoločnosti HONOR sa riadime filozofiou zameranou na človeka, ktorá oceňuje inovácie a kreativitu. Chápeme, že za každou skvelou aplikáciou, hrou alebo témou stoja talentovaní vývojári a dizajnéri, ktorí do svojich výtvorov vkladajú svoje srdce a dušu. Náš záväzok podporiť týchto jednotlivcov je neoblomný a tento program je toho dôkazom. Tešíme sa na pozoruhodné výtvory, ktoré vzídu z tejto iniciatívy.“

Proces podávania žiadostí

Vývojári a dizajnéri, ktorí majú záujem prihlásiť sa do programu pre vývojárov a dizajnérov, môžu poslať e-mail na adresu: Developers_Support@hihonor.com so svojím ID vývojára a ID aplikácie alebo ID obsahu. HONOR následne osloví vybraných uchádzačov.

Tento program potvrdzuje a vyzdvihuje záväzok spoločnosti HONOR, zameraný na inovácie a kreativitu. Je to vzrušujúca príležitosť pre talentovaných vývojárov a dizajnérov prezentovať svoju prácu po celom svete.

Viac informácií o programe pre vývojárov a dizajnérov nájdete na stránke: https://developer.hihonor.com/en/activity/page/tg2023070414497763


[1] 120 miliónov eur je približná suma, založená na medzinárodných výmenných kurzoch, to isté platí pre nasledujúce sumy. Presná čiastka je závislá od aktuálneho kurzu.

[2] Uvedené sumy sú približné sumy, založené na medzinárodných výmenných kurzoch. Presná čiastka je závislá od aktuálneho kurzu.

[3] Uvedené sumy sú približné sumy, založené na medzinárodných výmenných kurzoch. Presná čiastka je závislá od aktuálneho kurzu.

Značky: