Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna technologická značka HONOR oslavuje tento rok nedocenených hrdinov Vianoc emotívnym sviatočným videom a súťažou na sociálnych sieťach. Sú to ľudia, ktorí sa často venujú svojej práci aj počas sviatkov a sú tu pre ostatných bez toho, aby si to všimli.

HONOR oceňuje týchto ľudí inšpirujúcim vyjadrením ich oddanosti a záujmu o druhých. Tento krátky film je pripomienkou tichých obetí, ktoré mnohí z nich robia počas sviatkov, a toho, ako im technológia umožňuje zostať v spojení so svojimi blízkymi. Počas vianočných sviatkov je to pre nich ešte dôležitejšie.

Spolu s vianočným videom v Českej a Slovenskej republike spúšťa HONOR kampaň na sociálnych sieťach, ktorá vyzýva používateľov, aby nominovali svojich osobných hrdinov a dali im šancu získať nečakaný darček. Táto kampaň je príležitosťou podeliť sa o svoje príbehy a prejaviť vďačnosť a uznanie ľuďom, ktorí sa počas Vianoc rôznymi spôsobmi starajú o druhých.

Zapojte sa a doprajte svojim nedoceneným hrdinom nečakaný darček!

Ak sa chcete zapojiť, sledujte HONOR na Facebooku alebo Instagrame.

Na oficiálnom účte sociálnych médií HONOR vyhľadajte príspevok o zabudnutých hrdinoch.

V komentároch označte svojho osobného „nedoceneného hrdinu“.

Podeľte sa o svoj príbeh: Napíšte pár riadkov o tom, prečo je tento človek vaším osobným zabudnutým hrdinom a zdôraznite jeho prínos počas Vianoc.

ALEBO

Spomeňte HONOR na svojom osobnom účte.

Zdieľajte fotografiu svojho zanedbávaného hrdinu na svojom účte sociálnych médií.

Vo svojom príspevku použite tieto hashtagy: #HONORtobewithYou a #MyUnsungHero

Povedzte ich príbeh. Popíšte, prečo je táto osoba vaším osobným nedoceneným hrdinom a podeľte sa o pozitívny vplyv, ktorý má na vás alebo ľudí okolo vás.

„Táto kampaň je príležitosťou pre nás všetkých, aby sme spoznali hrdinov medzi nami, ktorí nám pomáhajú mať bezstarostnú dovolenku. Pripojte sa k HONOR a oslávte s nami ich láskavosť a štedrosť. My v HONOR veríme v dôležitosť šírenia láskavosti okolo nás, takže touto kampaňou chceme pozvať všetkých, aby sa k nám pripojili a vzdali hold svojim hrdinom, “  povedal Martin Pipek, marketingový manažér značky Honor pre Českú republiku a Slovensko.

Pre viac informácií o tom, ako sa zapojiť do súťaže, navštívte:

https://www.hihonor.com/cz/events/honor-christmas/

Značky: