Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vynovená mobilná aplikácia HOPIN, ktorú sme predstavili minulý týždeň, dosiahla viac ako 500-tisíc stiahnutí v aplikačných obchodoch a v kategórii Cestovanie a miesta je na 2. mieste v rebríčku najobľúbenejších aplikácií v Google Play.

HOPIN je od minulého týždňa rýchlejší, prehľadnejší a krajší. Po 5 rokoch so zmenou dizajnu, prináša aj nové profily MHD a Limo. MHD profil výrazne uľahčí prepravu cestujúcim v bratislavskej MHD-čke. Nepotrebujú už klasické ani iné internetové grafikony. Nová funkcia ponúka grafikon, kompletnú mapu, ako aj detaily všetkých spojov. V budúcnosti by spolupráca HOPINu a DPB, a.s. mala umožniť aj kúpu lístka priamo cez aplikáciu v telefóne.

„Sme veľmi radi, že nová funkcionalita a zmena dizajnu u ľudí vyvolala pozitívny ohlas. Potvrdzujú to čísla stiahnutí ako aj ohlasy na aplikáciu. Nechceme, aby nás ľudia vnímali iba ako taxi službu. HOPIN je dopravnou aplikáciou, ktorá im uľahčí pohyb po meste“ povedal Martin Baran, spolumajiteľ HOPINu.

Aplikácia je dostupná pre všetkých používateľov Android a iOS. Čoskoro bude uvoľnená aj pre Windows Phone a BlackBerry. Viac informácií o aplikácii nájdete na www.hopintaxi.com

Značky: