Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ocenenie Customer Service Excellence 2024 získala slovenská firma Aricoma

Spoločnosť HP Slovensko ocenila svojich servisných partnerov v rámci prvého ročníku Customer Service Excelence 2024. Ohodnotila tak vysokú kvalitu služieb, ktoré jej autorizovaní servisní partneri poskytujú zákazníkom.

V roku 2024 sa na Slovensku medzi vybraných ocenených dostala firma Aricoma Systems a.s.

„Spoločnosť HP si cení dlhodobú spoluprácu so svojimi partnermi a je hrdá, že môže oceniť tých, ktorí idú nad rámec očakávania. Veríme, že tieto ocenenia podčiarknu význam kvality služieb pre zákazníkov a posilnia vzťahy medzi HP, jej partnermi a koncovými zákazníkmi,“ hovorí Robert Seemann, Partner Service Delivery Manager HP a dodáva: „Gratulujeme všetkým oceneným partnerom a tešíme sa na ďalšie spoločné úspechy. “

Program HP Customer Service Excellence 2024 je určený na hodnotenie a ocenenie servisných partnerov za výnimočnú kvalitu zákazníckej starostlivosti, ktorú poskytujú. Iniciatíva kladie dôraz na význam kvalitného servisu a motivuje partnerov k neustálemu zlepšovaniu poskytovaných služieb. Ocenené firmy získajú od HP fyzický aj digitálny certifikát, ktoré môžu hrdo vystavovať na sociálnych sieťach a prevádzkach. Zákazníci a partneri HP môžu ocenenie vnímať ako dôkaz vysokej úrovne služieb, na ktorú sa môžu spoľahnúť.

Značky: