HTC oznámilo, že vylepšenú verziu telefónu čoskoro uvedie v Európe.

Doplnené 16:00: Do redakcie nám prišla tlačová správa, ktorá informuje, že HTC One M9+ bude na Slovensku k dispozícii vo farebnom prevedení zlatá-sivá. Zariadenie bude dostupné u vybraných predajcov v priebehu augusta. Cenu nepoznáme.

Pôvodná správa: Vlajková loď spoločnosti HTC, One M9, je vydarený kus hardvéru. Problém je, že v porovnaní so svojim predchodcom sa výraznejšie neodlišuje. Výrobca síce predstavil aj vylepšenú verziu telefónu s názvom One M9+, ten je dostupný iba v Číne. To by sa však malo zmeniť, HTC oficiálne potvrdilo príchod smartfónu do Európy.

One M9+ má 5,2-palcový displej s rozlíšením 2K (1440 × 2560), 8-jadrový procesor MediaTek Helio X10 s taktom 2,2 GHz, ale aj snímač odtlačkov prstov. Túto funkciu sme si počas používania ostatných vlajkových lodí obľúbili, takže jej zakomponovanie vítame aj v prípade M9+.

Vylepšením je aj fotoaparát Duo Camera, ktorý dokáže snímať fotografie s rozostretým pozadím a 3D efektom. Takisto ponúka ďalšie editačné možnosti fotografie.

Plusko sa v porovnaní s pôvodnou M9-kou odlišuje druhou šošovkou fotoaparátu na zadnej strane zariadenia

Plusko sa v porovnaní s pôvodnou M9-kou odlišuje druhou šošovkou fotoaparátu na zadnej strane zariadenia

Zdroj: The Verge

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit