Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V roku 2018 nebola o svetové hviezdy na Slovensku núdza. Organizátori prostredníctvom spoločnosti Ticketportal priniesli Anastaciu, kapelu Thirty Second to Mars, Jamesa Blunta, punk-rockovú skupinu The Offspring, Lennyho Kravitza a mnoho iných. Rovnako nadupaný bude aj rok 2019 a zavítajú k nám taliansky miláčik Eros Ramazzoti, úžasný Tom Jones či Sting, fenomenálne zoskupenie Cirque du Soleil, ale aj legendárna kapela Dire Straits.

Disney on Ice

Už začiatok roka bude stáť za to. Na Slovensko totiž príde najväčšia rodinná ľadová revue Disney on Ice. Ľadové kráľovstvo a ostatné Disney postavičky sledujú so zatajeným dychom deti po celom svete. Teraz si ich budú môcť vychutnať opäť po troch rokoch aj tie slovenské.

„Myšiak Mickey, Myška Minnie, Káčer Donald a Goofy vás zavedú do kúzelného rozprávkového sveta na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave (19. a 20. 1.2019). Nezabudnuteľný audiovizuálny zážitok, profesionálne krasokorčuliarske výkony, originálne kulisy a ladná choreografia s doprovodom obľúbených Disneyho hudobných hitov,“ opisuje Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal, ktorá vstupenky predáva.

Nicki Minaj

Svetové hip-hop ikony Nicki Minaj a Future ohlásili svoje prvé spoločné turné s názvom NickiHndrxx. Slovenskí fanúšikovia tentoraz nebudú musieť kvôli hviezdam cestovať, pretože Nickihndrxx tour príde aj na Slovensko.

„Bratislavu čaká začiatkom roka 2019 jedinečný hip-hopový hudobný zážitok. Nicki Minaj & Future sa predstavia na štadióne Ondreja Nepelu, 22. februára v Bratislave. Tour NickiHndrxx je ako stvorená pre hudobných nadšencov, ktorí zbožňujú moderný hip-hop a mainstreamovú hudbu. Spoločne chcú priniesť doslova vriacu šou a nezabudnuteľnú noc,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Cirque du Soleil Toruk Avatar

Svetoznáme zoskupenie Cirque du Soleil po obrovskom úspechu u slovenského publika opäť prichádza do Bratislavy už so svojou piatou šou. Slovenskí diváci sa spolu s artistami unikátneho Cirque du Soleil ocitnú na dych vyrážajúcej planéte Pandora a prežijú tak príbeh Na’vijčanov odohrávajúci sa tisícky rokov pred udalosťami zachytenými vo filme AVATAR od Jamesa Camerona.

„Históriu, ktorá sa udiala predtým než prvý človek vkročil na Pandoru slovenskému publiku Cirque du Soleil ponúkne počas siedmich predstavení na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave od 28. februára do 3. marca 2019,“ približuje Stanislava Šebeňová. Lístky sú už v predaji.

Alexandrovci European Tour 2019

V rámci tohto výnimočného turné sa zoskupenie predstaví aj slovenským priaznivcom. Svoju legendárnu Kaťušu či Kalinku, ale aj mnoho ďalších známych ruských piesní ponúknu slovenskému divákovi v jedenástich slovenských mestách.

„130 umelcov, vrátane sólistov Vadima Ananjeva, ktorý je prezývaný Mr. Kalinka či barytónom Borisom Dyakovom. Slovenskú časť turné odštartujú 12.5.2019 v meste Prievidza. Následne, behom ďalších dní postupne navštívia ďalšie slovenské mestá. Na každom koncerte vystúpia aj Kollárovci,“ vysvetľuje Stanislava Šebeňová.

Tom Jones

Fanúšikovia sa však v roku 2019 môžu tešiť aj na legendárneho Toma Jonesa, ktorý príde na Slovensko opäť po štyroch rokoch.

V rámci svojho vystúpenia v bratislavskej NTC Aréne dňa 20.6.2019 ponúkne prierez svojej vyše 50-ročnej tvorby. Predstaví aj svoje najväčšie hity ako Delilah, She´s a Lady, It´s not unusual, Sexbomb, či Bondovku Thunderball.

Sting

Jún bude patriť aj britskej hviezde Stingovi. So špeciálnymi festivalovými a koncertnými vystúpeniami sa 30.6.2019 vráti aj do Bratislavy, kde vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity ako Englishman In New York, Fields of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne, Message in a Bottle a mnoho ďalších v podaní Stinga za sprievodu elektrického a rockového ansámblu.

Lord of the Dance Dangerous Games

Na Slovensko sa tento rok vrátia aj skvelí Lordi tanca. Pri poslednom turné v roku 2017 sa im nadšení diváci odmenili doposiaľ rekordnou návštevnosťou. Celkom nové tanečné čísla, dokonalé vizuálne technológie, zvuk, svetelné efekty, prekrásne kostýmy a nová hudba skladateľa Gerarda Fahyho.

„Štyridsať najtalentovanejších mladých umelcov z celého sveta pod priamou režisérskou taktovkou tanečného génia Michaela Flatleyho sa predstaví už koncom februára,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

The Dire Straits

Legendárna kapela Dire Straits, ktorá so svojimi 120 miliónmi predaných albumov prepisovala rockovú históriu a vypredávala tie najväčšie štadióny, sa na čele s Markom Knopflerom dostala na najvyššiu pomyselnú hudobnú métu. Po rokoch vyrážajú na svetové turné a nevynechajú ani Slovensko.

 

„U nás sa môžete tešiť hneď na dve zastávky. Jedna bude 1.3.2019 v Košiciach Steel Arena. Tá druhá 3.3.2019 v Bratislave Hant Arena,“ objasňuje Stanislava Šebeňová.

 

Eros Ramazzotti

Miláčik Talianov ohlásil celosvetové turné a nový album Vita Ce Nè. Idol ženských sŕdc jeho názvom vyjadruje, že má život ešte pred sebou. Svoju rovnomennú celosvetovú koncertnú šnúru odštartuje vo februári budúceho roka v Nemecku. Najväčšie hity, ale aj novinky z avizovaného albumu, predstaví na piatich kontinentoch.

 

„Na cestách naprieč svetom tak bude neuveriteľných osem mesiacov. Slovenskému ľudu priblíži taliansky temperament v hlavnom meste 5.10.2019. Eros je známy svojimi veľkolepými produkciami a efektnými pódiovými scénami i projekciami. Na štadióne Ondreja Nepelu ponúkne veľkolepú šou,“ dodáva Stanislava Šebeňová zo spoločnosti Ticketportal.

 

Značky: