Podporujú službu Spotify.

IKEA rozširuje svoje portfólio inteligentných výrobkov pre domácnosť o dvojicu nových Wi-Fi reproduktorov SYMFONISK. Tie vznikli v spolupráci so spoločnosťou Sonos. Obe novinky ponúkajú bezplatnú verziu služby Spotify a kvalitnú reprodukciu zvuku.

V rámci rodiny reproduktorov SYMFONISK je na Slovensku v predaji najhlasnejšia stolná lampa na svete a policový reproduktor. Oba reproduktory majú pripojenie do Wi-Fi a ovládajú sa pomocou aplikácie Sonos. Novinky sú dostupné v čierno-zlatom a bielo-šedom prevedení.

Stolná lampa s Wi-Fi reproduktorom SYMFONISK sa predáva za 179 eur a kombinuje svetlo a zvuk v jednom výrobku. Ak chcete získať stereo zvuk alebo hudbou naplniť niekoľko miestností súčasne, môžete zakúpiť dva reproduktory SYMFONISK či ktorýkoľvek reproduktor Sonos.

Policový reproduktor SYMFONISK je multifunkčný reproduktor za 99,90 eur. Môžete ho pripevniť na stenu alebo ho umiestniť na policu, zvislo aj ležmo, ako zarážku na knihy alebo iba tak, samostatne.

V rámci rodiny inteligentných produktov pre domácnosť, IKEA Home smart, je k dispozícii aj inteligentné osvetlenie, bluetooth reproduktory ENEBY a automatizované rolety KADRILJ a FYRTUR. Srdcom inteligentnej domácnosti je brána TRÅDFRI a aplikácia IKEA Home smart.

Zdroj: TS IKEA

Prečítajte si aj:

IKEA posilňuje inteligentnú domácnosť. Sonos je ďalším silným partnerom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit