Pre používateľov prichádza nová, významná aktualizácia.

Dizajn aplikácie by mal byť po novom čistejší a jednoduchší. Aktualizáciou sa odstránia niektoré ikony v profiloch. Tie nahradia textové polia. Týmto spôsobom by mal byť dizajn prívetivejší s vyššou výpovednou hodnotou hlavne pre tých, ktorým ikony nepripadali príliš atraktívne.

V najbližších týždňoch sa v hornej časti vášho profilu môžu zobraziť ikony na zmenených pozíciach, vrátane ich redizajnu. Dôjde aj k prepracovaniu navigácie medzi kartami. Dúfame, že tieto zmeny pomôžu vytvoriť jednoduchšie a čistejšie profily. Instagram chce používateľom uľahčiť používanie aplikácie hlavne zjednodušením dizajnu a lepším prispôsobením aktívnych častí aplikácie, ako aj vytvorením lepšieho prístupu k najviac používaným funkciám.

Instagram bude aktualizáciu zavádzať postupne, pričom ešte stále nie je s redizajnom aplikácie úplne hotový. Počas najbližších týždňov sa môže stať, že zmeny v dizajne aplikácie budú prichádzať častejšie ako inokedy, až do momentu, pokým nebude spoločnosť so svojou prácou úplne spokojná.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Dostal sa vám niekto do Facebooku? Odhláste sa zo všetkých zariadení

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.