Najnovší update Windows 10 (Fall Creators) je s nami už skoro mesiac. Intel konečne vydáva update sprístupňujúci nové funkcie.

Nový grafický update od Intelu pre Windows 10 Fall Creators Update konečne umožňuje to, čo Microsoft dlhšie sľuboval: virtuálnu a zmiešanú realitu poháňanú integrovanými grafickými čipmi Intel HD Graphics.

Pochopiteľne, najnovšie VR hry si takto nezahráte, ale takáto platforma je vyhovujúca pre jednoduchšie hry, produktivitu a pasívnu zábavu (napríklad 360° filmy). Pre hranie graficky náročných VR hier budete stále potrebovať aspoň niečo na úrovni GTX 1060.

Nový grafický ovládač od Intelu ale sprístupňuje aj ďalšie funkcie. Hlavnou je podpora 4K HDR obsahu, takže s integrovaným grafickým čipom HD Graphics 620 získate celkom solídne zariadenie na prehrávanie videa v najvyššej kvalite. A pokiaľ máte lepšiu verziu Iris Pro, Intel pridáva aj optimalizáciu pre hranie niekoľkých nových hier.

Zdroj: Tom’s Hardware

Headset Acer Windows Mixed Reality s pohybovými ovládačmi je už v predaji na Slovensku. Skúšali sme ho a poznáme jeho cenu

Značky: