Aké sú inteligentné hodinky za 33 eur? Sú v prvom rade lacné, avšak bez kompromisov sa nezaobídu. Technaxx TrendGeek TG-SW1 majú športový dizajn s praktickým zobrazením minút okolo ciferníka. Samotný displej je vzhľadom k masívnemu telu pomerne malý a horšie čitateľný na dennom svetle. K dispozícii je niekoľko ciferníkov, jeden z nich má výrazné biele ručičky a ten je dobre použiteľný aj vonku.

Hodinky sa dokážu spárovať so smartfónom cez Bluetooth. Majú mikrofón aj reproduktor, takže ich využijete aj na telefonovanie. Okrem toho obsahujú slot na nano SIM kartu, dokážu fungovať aj samostatne. Po spárovaní s telefónom zobrazujú notifikácie, ich dizajn však neohúri a niekto by možno privítal iný font alebo väčšie písmo.

Technaxx TrendGeek TG-SW1 tiež dokážu počítať kroky, pripomenú vám, že dlho sedíte a monitorujú spánok. Všetky tieto funkcie však treba manuálne zapnúť/vypnúť, pričom môže byť aktívna iba jedna z nich. Práve toto je hlavné obmedzenie hodiniek. K dispozícii je kalkulačka, kalendár a vzdialená spúšť fotoaparátu v telefóne.

Cena: 32,90 EUR

Zapožičal: Diskus

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit