Webová stránka App Sliced ponúka prehľad o aktuálnych zľavách v obchode App Store.

Vývojári mobilných aplikácií pravidelne zlacňujú svoje výtvory, aby nalákali nových používateľov a zvýšili zisk. Nerobia to všetci, avšak aj to, či už bola aplikácia v zľave alebo ešte nie, si viete zistiť pomocou webovej stránky App Sliced. Tá ponúka prehľadný zoznam najobľúbenejších zliav za posledný deň a taktiež obsahuje aj výrazne komplexnejšie nástroje.

Úvodná stránka webu App Sliced obsahuje prehľadný zoznam najnovších zliav. Môžete si ich filtrovať podľa kategórie aplikácie, avšak väčšina používateľov si vystačí s tým, čo uvidia hneď po zobrazení stránky. Dôvod je aj ten, že v obchode App Store dochádza k veľkému množstvu zmeny cien, avšak väčšina aplikácií reálne nestojí za vašu pozornosť. A tie najlepšie sa zobrazia na úvodnej stránke.

App Sliced obsahuje niekoľko užitočných nástrojov

Vyhľadávanie, upozornenia aj odporúčania

Pokiaľ chcete využiť potenciál webu naplno, odporúčame kliknúť na text Shop Apps. Ten vás presmeruje na podstránku, ktorá obsahuje oveľa viac informácií a nástroje na prispôsobenie zoznamu zobrazených aplikácií. Môžete tiež využiť vyhľadávanie a zadať názov vašej obľúbenej aplikácie – App Sliced vám zobrazí historické informácie o prípadných predchádzajúcich zľavách a tiež umožní nastaviť upozornenie, ak by cena aplikácie padla pod vami zadanú hodnotu.

App Sliced tiež umožňuje vytvoriť si používateľské konto a využívať ďalšie funkcie, ako je tvorba zoznamu obľúbených aplikácií, prispôsobené odporúčanie nových aplikácií na základe vašich preferencií atď. A webová stránka vám dokonca aj vypočíta, koľko peňazí ste vďaka nej ušetrili.

Zdroj: App Sliced

Prečítajte si aj:

Google Play: Získajte každý týždeň jednu aplikáciu zadarmo

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit