Ponuka platí do 26. novembra alebo do vypredania zásob.

Obchod NAY.sk spustil Black Friday zľavy a v rámci jeho ponuky ma zaujali najmä zlacnené Apple produkty. So zľavou môžete kúpiť MacBooky s procesorom M1, iPhone 11 a takisto minuloročný iPad.

iPad (2022) som recenzoval a hoci som ocenil jeho moderný dizajn s tenkými rámikmi, ktorý je konečne na úrovni vyšších kategórií tabletov od Applu, zaskočila ma jeho cena. iPad prišiel na trh s cenovkou 580 eur, čo bolo naozaj veľa na pomery základného iPadu. O 100 eur nižšia cena by mu viac svedčila.

Našťastie, teraz si ho môžete kúpiť za adekvátnu cenu. NAY.sk ponúka iPad (2022) v Black Friday zľave za 480,57 eura, a to je historicky najlepšia cena, za ktorú som tento tablet videl v overených a spoľahlivých obchodoch. Aj podľa porovnávača cien Heureka.sk ide o doteraz najnižšiu cenu.

iPad (2022) je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach. V zľave ho môžete kúpiť do 26. novembra alebo do vypredania zásob. Pokiaľ vás zaujímajú ďalšie informácie o tablete, prečítajte si moju recenziu.

Zdroj: vlastné, NAY.sk

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit