Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Divadlo Nová scéna, veľkolepá ľadová Disney šou nielen pre deti alebo rocková legenda z Británie Jethro Tull. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Rozum a cit

Divadelná adaptácia slávneho románu, veľkolepá scénická freska o láske a spoločenských konvenciách. Do rozumnej Elinor Dashwoodovej sa zahľadí bohatý a láskavý Edward a ona sa snaží utajiť svoj cit pred matkou i sestrami. O jej sestru, citlivú Marianne prejaví záujem plukovník Brandon. Ktorá z týchto dvoch lások bude naplnená? Zvíťazí rozum alebo cit?

„V hre sa predstavia Karin Olasová, Romana Dang Van, Zuzana Tlučková, Peter Kočiš, Dárius Koči a iní. Hrajú ju v Divadle Nová scéna od 15. januára do 26. marca,“ približuje Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal, ktorá vstupenky predáva.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/ROZUM_A_CIT

  1. Kandráčovci- Šaľene turne

Repertoár tohto telesa je zložený z melódií rôznych kútov Slovenska, so silným akcentom na východoslovenskú, ale i ukrajinskú, rusínsku, či poľskú pieseň. V poslednej dobe do svojho repertoáru Kandráčovci vkladajú hlavne autorské piesne.

„Koncert bude naozaj šaleny a čakajú vás okrem ich najznámejších hitov aj novinky doposiaľ nikde neodohrané,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/KANDRACOVCI_SALENE_TURNE

  1. Jethro Tull

Po výročných vydaniach albumov War Child a Heavy Horses i výpravnej 3 CD kompilácii 50 For 50, ktorá vychádza práve v týchto dňoch, prichádza britská rocková legenda JETHRO TULL s ďalšou skvelou správou pre svojich slovenských fanúšikov.

„K 50-ročnému výročiu na scéne rockovej hudby sa jej frontman Ian Anderson so svojimi spoluhráčmi vybral na celosvetové turné a neobíde ani naše hlavné mesto. V Bratislave sa v HANT Aréne predstaví s programom Ian Anderson Presents Jethro Tull 50th Anniversary Tour 18. januára 2019,“ prezrádza Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/JETHRO_TULL

  1. Aj muži majú svoje dni

Komédia s iskrivými hereckými výkonmi, slávnymi melódiami, prekvapivými zvratmi a neočakávanými humornými situáciami. Vtipné prekáranie večne proti sebe stojacich svetov mužov a žien.

„Účinkujú Jevgenij Libezňuk, Peter Bathyany, Peter Kočiš, Marcel Ochránek, Erik Peťovský, Martin Šalacha, Martin Kaprálik a Pavol Plevčík,“ vymenúva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Aj_muzi_maju_svoje_dni

  1. Disney On Ice: Reach For The Stars

Najväčšia rodinná ľadová revue Disney On Ice prichádza na Slovensko. Predstaví celosvetový hit Ľadové kráľovstvo a ďalšie nesmrteľné postavičky z rozprávok Walta Disneyho.

„Myšiak Mickey, Myška Minnie, Káčer Donald a Goofy vás zavedú do kúzelného rozprávkového sveta vo veľkolepej ľadovej show Disney On Ice – Reach For The Stars. Objavte magický svet Ľadového kráľovstva s Annou, Elsou a veselým snehuliakom Olafom a zaspievajte si s nimi legendárne piesne ako Von to dám a V lete,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Disney_on_Ice_Reach_For_The_Stars

O spoločnosti Ticketportal

Spoločnosť je súčasťou medzinárodnej skupiny TICKETPORTAL, ktorá pôsobí okrem Slovenska aj v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a v Bulharsku. Pripravujeme pôsobenie v Rakúsku, Rumunsku a Bielorusku. Sme prevádzkovateľom webového portálu www.ticketportal.sk, ktorý je určený pre všetkých záujemcov o vstupenky na kultúrne či športové akcie.

V relácii #uzmaslistok na Youtube kanáli Ticketportalu môžete sledovať rôzne zaujímavé novinky zo zákulisia festivalov, koncertov, kultúrnych a športových podujatí.

Neslúži iba k rezervácii či kúpe vstupeniek, ale zároveň aj k získaniu informácií o kultúrnom dianí v rôznych regiónoch Slovenskej republiky. Zameriavame sa aj na predaj a inštaláciu predajných systémov určených pre divadlá, športové haly, multikiná a múzea. V súčasnej dobe prevádzkujeme v Slovenskej republike predpredajnú sieť s viac ako 650 predajnými miestami.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.