Druhý displej funguje podobne ako lupa. Obraz niekoľkonásobne zväčší.

Lenovo na svojej konferencii Tech World prezentuje štandardné produkty, ktoré sa čoskoro dostanú do predaja (notebooky, tablet). Výrobca sa však nebojí ukázať ani svoje experimenty, ako je smartfón so zabudovaným projektorom alebo špeciálne inteligentné hodinky s dvoma displejmi.

Hodinky sa na prvý pohľad neodlišujú od konkurencie. Až do doby, dokedy si všimnete druhý displej

Hodinky sa na prvý pohľad neodlišujú od konkurencie. Až do doby, dokedy si všimnete druhý displej

Tie na prvý pohľad fungujú rovnako ako konkurenčné produkty. Hlavný displej zobrazuje notifikácie a čas. Na mieste, kde sa obvykle nachádza remienok, však nájdete druhý displej. Ten podľa Lenova slúži na prezeranie fotiek a videa. Vďaka optickému efektu totiž vytvorí obraz, ktorý je až 20-násobne väčší v porovnaní s hlavnou obrazovkou – ciferníkom hodiniek.

Používanie druhého displeja však nie je príliš pohodlné. Ruku s hodinkami musíte držať v blízkosti vášho oka. Ako to funguje v praxi prezentuje video. Dodajme, že hodinky sa nazývajú Lenovo Magic View, avšak momentálne nie je známe, či sa niekedy dostanú do predaja.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit