Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V rámci svojich globálnych Honor World Carnival osláv rozdá značka mobilných telefónov power banky tým, ktorí si v období od 6. do 8. apríla zakúpia akýkoľvek smartfón Honor 7.

Vlajková loď Honoru s odolným kovovým telom skrýva rad užitočných funkcií, ako sú programovateľné smart tlačidlo, čítačka odtlačkov prstov s podporou gest a kompatibilita so všetkými lokálnymi LTE štandardmi. Displej s uhlopriečkou 5,2 „ponúka FullHD rozlíšenie a realistické zobrazenie farieb čitateľné aj za jasného slnka. 16 GB vnútorné úložisko Honoru 7 je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty. V prípade Honoru 7 Premium Gold je interná pamäť dokonca 32 GB. Honor 7 má dva kvalitné fotoaparáty – predný 8 MPx a zadný 20 MPx. Telefón sa vyrába v striebornej, sivej a zlatej farbe.

Power banka zadarmo ku každému Honoru

Prvých dvesto zákazníkov, ktorí si v období od 6. do 8. apríla zaobstará akýkoľvek typ Honoru 7, získa na Facebooku Honor power banku zadarmo. Elegantná kovová power banka má kapacitu 13 000 mAh. Napriek svojim kompaktným rozmerom 116 x 78 x 22 mm je veľmi výkonná. Zariadenie má duálny USB port a signalizačnú diódu.

Na Slovensku akcia prebieha u všetkých oficiálnych predajcov a na Facebooku Honor. Honor 7 za 339 € a Honor 7 Premium Gold za 399 € je možné kúpiť u partnerov Alza.sk, Mall.sk, Datart.sk a Nay.sk.

powerbanka_honor_web2016_3_nowat

Značky: