Kamera GoPro HERO4 Session práve dorazila do našej redakcie. Je oveľa menšia ako originálna verzia GoPRo HERO4. Má hmotnosť len 74 gramov a jej základné parametre sme už predstavili skôr.

Jej vodeodolná, pevná konštrukcia eliminuje potrebu použitia ďalšieho externého vodeodolného obalu. S použitím jedného tlačidla jednoducho a rýchlo spustíte automatické nahrávanie alebo fotografovanie. S 1080p/60 videom a 8 MPx fotografiami, HERO4 Session prináša veľmi kvalitu obrazu. Konečne, presne to používatelia od GoPro kamery aj očakávajú. Zaujímavá je aj funkcia časozberného videa a kamera sa dá prepojiť s mobilnými telefónmi s operačným systémom iOS, Android a Windows Phone. O prevádzkovom stave informuje dobre čitateľný podsvietený LCD displej.

Vo výbave je aj duálny systém mikrofónov na potlačenie vplyvu vetra. Video kamera nahráva na microSD kartu a na zabudovanú batériu dokážete nahrávať video počas dvoch hodín. Spolu s kamerou dostávate v balení pomerne široké spektrum držiakov. Veľa ďalšieho sa dá ešte prikúpiť. Cena kamera je 429,99 Eur a máme ju zapožičanú od spoločnosti VRGA.

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.