Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Market Locator je samoobslužným mediálnym nástrojom, ktorý prostredníctvom web rozhrania umožňuje nájsť svoju cieľovú skupinu a jednoducho aj zrealizovať vlastnú kampaň na pár klikov.

Vznik každej novej firmy začína zápisom do Obchodného registra Slovenskej republiky a byť prvým obchodným partnerom je veľká výhoda a predpoklad dlhodobej spolupráce. Každá nová spoločnosť potrebuje účtovný či IT servis, reklamné aj právne služby a Market Locator prináša efektívny spôsob oslovenia priamo tejto špecifickej cieľovej skupiny. Vďaka prepojeniu na Obchodný register SR ponúka Market Locator zacielenie na „Nové firmy“, ktoré je možné selektovať podľa predmetu aj formy podnikania, podľa regiónov a ďalších kritérií a okamžite zrealizovať reklamnú kampaň formou poštovej zásielky.

„Všetky slovenské novovzniknuté spoločnosti máte ako na dlani a osloviť ich s vlastnou ponukou je otázkou doslova pár minút. Prehľadné web rozhranie pomôže každému s vytvorením efektívnej kampane aj bez marketingových skúseností,“ vysvetlil Peter Fusek, riaditeľ Market Locator.

Na Slovensku pribúda každý mesiac približne 900 nových firiem. Inovatívny a pritom jednoduchý prístup k reklame môže teraz využiť každý. Aj menší živnostníci, či stredne veľké firmy si môžu rýchlo získať pozornosť novovzniknutých spoločností  v cene od 0,85€ bez DPH za doručenú zásielku.

Market Locator si môžeme predstaviť ako službu podobnú Google Adwords, avšak vo fyzickom svete, v okolí predajne, pobočky či zaujímavého miesta na mape. Odteraz si zákazníci môžu pohodlne nájsť a cielene osloviť aj nové firmy, ktoré vznikli v ich okolí,“ doplnil na záver Peter Fusek.

Teraz je ten správny čas na moderný a okamžitý spôsob ako zaujať pri (re)štarte každého podnikania – osloviť potenciálnych zákazníkov prechádzajúcich okolo každej prevádzky, navyše za mimoriadne výhodných podmienok aj pre malé reklamné kampane.