Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V dňoch 3. až 6. októbra 2024 sa na Agrokomplexe v Nitre počas Autosalónu Autoshow Nitra predstaví značka Kia so svojimi najnovšími modelmi elektromobilov a ďalšími ICE modelmi. V pavilóne M2, na výstavnej ploche 522 m², návštevníci budú mať možnosť zažiť exkluzívnu premiéru modelu EV3 a novinku produktovo vylepšenej Kia EV6, ktoré demonštrujú pokročilé technologické riešenia značky v oblasti elektrifikácie.

Exkluzívna premiéra modelu Kia EV3

Kia EV3 bude jednou z hlavných ťahákov výstavy. Tento elektromobil reprezentuje novú éru ekologickej mobility a je výsledkom dlhodobého úsilia značky prinášať na trh inovatívne a udržateľné riešenia pre osobnú dopravu. Kia EV3 spája moderný a dynamický dizajn so špičkovými technologickými riešeniami. Vozidlo ponúka dojazd až 605 km na jedno nabitie, čím sa stáva ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a energeticky efektívne riešenie na dlhé cesty. EV3 zároveň zdôrazňuje záväzok Kia k znižovaniu emisií a k ochrane životného prostredia.

Novinka v podobe produktovo vylepšenej Kia EV6

Druhým významným modelom, ktorý Kia predstaví, je vynovená EV6. Tento model nadväzuje na úspešnú EV6, ktorá získala uznanie v mnohých medzinárodných automobilových oceneniach. EV6 je dôkazom rastúceho dôrazu značky na vývoj elektromobilov a udržateľných riešení pre osobnú dopravu. Vďaka rýchlemu nabíjaniu, sofistikovanému interiéru a najnovším technológiám sa EV6 radí medzi technologicky najvyspelejšie elektromobily na trhu.

Široká paleta vystavených modelov

Okrem modelov EV3 a EV6 budú mať návštevníci Autosalónu Autoshow Nitra možnosť vidieť aj ďalšie vozidlá z portfólia značky Kia. Medzi nimi nebudú chýbať:

  • EV9 GT-line
  • Sorento 2,2 CRDi PLATINUM 7P
  • Sportage Edícia 30
  • Pro Ceed GT-Line
  • Ceed SW GOLD
  • Ceed 1,5 T-GDi M6 SPORT
  • Stonic GOLD
  • Picanto GOLD

Tieto modely predstavujú široké spektrum vozidiel, ktoré Kia ponúka svojim zákazníkom, od kompaktných mestských vozidiel, elektrifikovaných modelov až po luxusné SUV modely.

Záväzok k udržateľnosti a technologickému pokroku

Účasť značky Kia na nitrianskom Autosalóne Autoshow 2024 je súčasťou jej širšej stratégie stať sa lídrom v oblasti elektrickej mobility. Značka sa aktívne zameriava na rozširovanie svojho portfólia elektromobilov a na vývoj inovatívnych riešení, ktoré nielen znižujú uhlíkovú stopu, ale aj poskytujú vysokú úroveň komfortu a technológie pre svojich zákazníkov. Kia neustále pracuje na zdokonaľovaní svojich produktov a služieb, pričom sa zameriava na riešenia, ktoré sú v súlade s cieľmi trvalo udržateľného rozvoja. Týmto spôsobom sa značka snaží nielen reagovať na súčasné potreby zákazníkov, ale aj predvídať budúce výzvy v oblasti dopravy a mobility.

Kia na nitrianskom Autosalóne Autoshow 2024 predstaví širokú modelovú ponuku všetkým nadšencom automobilizmu ako aj širokej verejnosti. Na všetky objednávky uzavreté počas autosalónu je dodatočný autosalónový bonus 2%.

Značky: