Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Cestovatelia získajú prístup k cenovo dostupným letenkám v regióne Spojených štátov, Latinskej Ameriky a Karibiku

Aerolínie Spirit Airlines (NYSE: SAVE) uzavreli partnerstvo s travel-tech spoločnosťou Kiwi.com, aby zákazníkom ponúkli nové spôsoby vyhľadávania a rezervácie výhodných leteniek Spirit Airlines v Spojených štátoch, Latinskej Amerike a Karibiku.

Kiwi.com začlenila do svojich procesov nový systém aerolínie New Distribution Capability (NDC), ktorý jej umožňuje prístup k cenám leteniek a ďalším relevantným ponukám priamo od spoločnosti Spirit Airlines s certifikátom IATA. Zákazníci Kiwi.com tak majú rýchly a jednoduchý prístup k výhodným tarifám na lety do viac ako 90 destinácií, ktoré zabezpečuje letecká spoločnosť Spirit Airlines.

„Partnerstvo so spoločnosťou Spirit Airlines je skvelou správou predovšetkým pre cestujúcich, ktorí využívajú Kiwi.com na vyhľadávanie a rezerváciu jedinečných možností cestovania a letov,“ povedal Golan Shaked, komerčný riaditeľ spoločnosti Kiwi.com. „Vďaka tomuto partnerstvu bude spoločnosť Spirit Airlines profitovať nielen z globálnej zákazníckej bázy Kiwi.com, ale aj z možnosti začleniť ich lety do našej ponuky. Tie sa dajú kombinovať s letmi iných leteckých spoločností, ako aj s pozemnou dopravou,“ dodal Shaked.

„Našou mantrou je poskytovať zákazníkom čo najviac možností a je skvelé, že vďaka spolupráci so spoločnosťou Kiwi.com môžeme teraz ponúkať výhodné a cenovo dostupné lety po celej Amerike,“ povedal Richard Lowry, riaditeľ distribúcie a predaja spoločnosti Spirit Airlines.

Táto integrácia sa rozšíri na všetky trhy a spoločnosť Kiwi.com už teraz zaznamenáva rastúci záujem.

Značky: