Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ponúka tak kompletné riešenie, ktoré partnerským spoločnostiam sprístupní celý obsah krytý nepretržitou zákazníckou podporou a zárukou Kiwi.com.

Spoločnosť Kiwi.com, svetový líder a priekopník s najmodernejšími technologickými riešeniami v oblasti cestovania, oznámila spustenie plne integrovaného rezervačného nástroja na svojej platforme TEQUILA, ktorý je odteraz voľne dostupný online. Spoločnosť tak ponúkne kompletné riešenie svojim B2B partnerom všetkých veľkostí, ktorí budú môcť využívať všetky Kiwi.com technológie, produkty, služby a aj platobné možnosti.

TEQUILA bola spustená v minulom roku ako inovácia pre poskytovateľov cestovných služieb po celom svete, ktorí chcú rozšíriť svoju ponuku cestovných produktov. Vďaka patentovaným algoritmom Kiwi.com poskytuje platforma B2B partnerom jednoduchý prístup k jej obsahu, technológii a službám. Tie môžu byť jednoducho implementované pomocou komplexných API, widgetov a generátorov deep linkov v TEQUILe.

Plne integrovaný rezervačný nástroj, ktorý je v súčasnosti voľne dostupný online, umožní B2B partnerom, ktorí nemôžu alebo nemajú prostriedky na integráciu API Kiwi.com, kupovať cesty pre svojich zákazníkov priamo na portáli TEQUILA.

„TEQUILA vám poskytne všetko, čo potrebujete pre naštartovanie svojho podnikania v cestovnom priemysle, či už ste na trhu nováčikom, alebo chcete využiť svoju už existujúcu značku a získať tak konkurenčnú výhodu. Pomocou vlastných prehľadov a reportov môžete jednoducho sledovať ako sa vám darí. Jednoduchá je tiež správa rezervácií vašich zákazníkov,“ hovorí Zdeněk Komenda, Chief Business Development Officer Kiwi.com.

Jej obsah zahŕňa všetky trasy a ponuky, ktoré vznikajú pomocou algoritmu „virtuálneho prepájania“ spoločnosti Kiwi.com, teda kombináciou vyše 6 miliárd rôznych trás od 750 dopravcov súčasne, vrátane 250 nízkonákladových leteckých spoločností a 150 pozemných dopravcov, napríklad Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines a Greyhound. Výsledkom je viac ako 520 miliárd kombinácií trás zahŕňajúcich nízkonákladové a full-service lety, vlaky, autobusy, trajekty, taxi a prepravu pomocou mobilných aplikácií. Rezervačný nástroj na základe aplikácie v TEQUILe umožní prístup k týmto kombináciám vrátane jednosmerných a spiatočných cestovných lístkov a vyhľadávačov Nomad a MultiCity.

Pre partnerov bude Kiwi.com slúžiť ako predajca, virtuálny prepravca a tiež ako merchant of record (MoR). Všetky B2B produkty majú taktiež nepretržitú zákaznícku podporu a záruku od Kiwi.com bez ohľadu na rezervovaný obsah. V prípade problému sa tak riešenia situácie s jednotlivými dopravcami ujme práve Kiwi.com. Partneri môžu využiť aj otvorenú platobnú platformu Zooz a platiť za rezervácie prostredníctvom firemných kreditných kariet alebo používať platby kreditnými kartami na služby v rámci rezervačného nástroja.

Značky: