Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S MX Anywhere 3 môžete zvýšiť produktivitu a zlepšiť svoje pracovné prostredie

Spoločnosť Logitech predstavila nové bezdrôtové kompaktné myši s nízkym profilom – MX Anywhere 3 a MX Anywhere 3 for Mac, určené pre náročných tvorcov obsahu, vývojárov a pre všetkých, čo chcú výkon, mobilitu a komfort všade, kde potrebujú pracovať. Myš dokáže snímať polohu prakticky na ľubovoľnom povrchu, vrátane skla, takže sa dá bez problémov prenášať medzi rôznymi pracoviskami, domovom a kanceláriou. Vďaka novej generácii rolovacieho kolieska MagSpeed ​​môžete s MX Anywhere 3 ticho prechádzať obsah obrazovky a automaticky prepínať medzi krokovaním s maximálnou presnosťou a rýchloposuvom až 1 000 riadkov za sekundu.

„Myš MX Anywhere 3 je najnovším prírastkom do prémiovej rodiny produktov MX. Skonštruovali sme ju tak, aby ste s ňou mohli pracovať najrýchlejšie ako dokážete, takže s ňou zvládnete všetko, čo potrebujete,“ prezradila Delphine Donne-Crock, generálna riaditeľka spoločnosti Logitech pre oblasť kreativity a produktivity. „MX Anywhere 3 vám uľahčí a urýchli prácu v každej situácii, kde musíte byť maximálne produktívny. Pohodlne sa používa a dobre padne do menšej ruky.“

Myš MX Anywhere 3 komunikuje bezdrôtovo do vzdialenosti až 10 metrov a je vybavená USB-C konektorom na rýchle nabíjanie. Pri plnom nabití vydrží až 70 dní prevádzky (len minútové rýchle dobíjanie postačí až na tri hodiny práce). Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth alebo dodávaného Unifying USB prijímaču ju môžete pripojiť až k trom zariadeniam a prepínať medzi nimi stlačením jediného tlačidla.

Pre urýchlenie práce si môžete prispôsobiť nastavenie MX Anywhere 3 podľa svojich preferencií alebo využiť preddefinované profily pre konkrétne aplikácie. Keď k MX Anywhere 3 pridáte ešte klávesnicu MX Keys, získate ideálny set, s ktorým zvládnete naozaj všetko, čo potrebujete.

Kompatibilita

Myš MX Anywhere 3 pracuje pod systémami Windows, MacOS, iPadOS, ChromeOS a Linux. Verzia myši MX Anywhere 3 for Mac je optimalizovaná pre MacOS a je kompatibilná s iPadom. Dodáva sa s nabíjacím káblom pre Mac s USB-C konektormi.

Cena a dostupnosť

Logitech MX Anywhere 3 a MX Anywhere 3 for Mac budú v predaji na Slovensku a v Českej republike u vybraných maloobchodných predajcov od septembra 2020. Obe myši sa dodávajú v svetlo sivej farbe a MX Anywhere 3 je k dispozícii ešte aj v ružovej a grafitovej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena myší MX Anywhere 3 a MX Anywhere 3 for Mac je 92,99 €. Pre získanie ďalších informácií navštívte prosím Logitech.com, náš blog alebo sa k nám pripojte na sieti Pinterest, Facebook, Instagram a Twitter.

Značky: