Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najlepšie podujatia tohto týždňa (19.11.-25.11.2018)

Pavol Hammel s Prúdmi, Vianočné turné Petra Nagya, komédia so Zuzanou Kronerovou a niečo pre milovníkov vážnej hudby. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Pavol Hammel a Prúdy – The best of 2018

Pavol Hammel a skupina Prúdy vyrážajú na The Best of Tour 2018. Turné bude oslavou 50. výročia od vydania zásadného albumu skupiny Prúdy- Zvoňte zvonky, a zároveň 70. narodenín speváka, skladateľa, hudobníka i maliara Pavla Hammela.

„Spevák a skladateľ Pavol Hammel spolu so skupinou Prúdy venujú turné pamiatke na svojich zosnulých kolegov Mariána Vargu a Fedora Freša,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manžérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Pavol_Hammel_a_Prudy_The_best_of_2018

  1. HEREČKY (miluj blížneho svojho)

Komédia podľa skutočnej udalosti. Napísané pre skvelú herečku a komičku Zuzanu Kronerovú, ktorá prvýkrát hosťuje v GUnaGU! Osobné životy, partnerské nezhody, sklamané lásky, ale aj rozčarovanie zo súčasnej slovenskej politiky sa mieša s komediálnymi výstupmi a kabaretnými piesňami do tragikomického kokteilu humoru, trápnosti, ale aj oslobodzujúceho smiechu.

„Predstavenie trvá 90 minút bez prestávky. Tešiť sa môžete na herecké esá, a teda Zuzanu Kronerovú, Gabiku Dzuríkovú, Darinu Abrahámovú a Viktora Horjána,“ približuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/HERECKY_miluj_blizneho_svojho

  1. Jozef Holly and Band – Fantasy Tour

Jozef Hollý je šarmantný, fenomenálny slovenský klavirista, skladateľ, inštrumentalista, showman a spevák s podmanivým hlasom. Piano Show Jozefa Hollého, to nie je len hudba, klavír a interpret. Je to dokonale namixovaná súhra faktorov ako talent, charizma a prirodzená komunikácia s publikom.

„Hudba Jozefa Hollého je nadčasová, je internacionálna, je strhujúca.
Svojim špecifickým spôsobom spája rôzne hudobné žánre od klasiky, cez filmovú hudbu, pop, až po jazz,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/JOZEF_HOLLY_BAND_Fantasy_Tour

  1. Smejko a Tanculienka – Hip, hip, hurá!

Úplne nové predstavenie HIP HIP HURÁ!, kde sa deti konečne dozvedia, ako sa Smejko a Tanculienka spoznali, skamarátili a možno prezradia aj oveľa viac. A to v nových pesničkách a rozprávkach.

„Deti ich milujú. Na záver nebude chýbať autogramiáda na nové DVD Hip hip hurá! a obľúbené spoločné fotenie,“ prezrádza Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Smejko_a_Tanculienka_Hip_hip_hura

  1. Peter Nagy – Vianočné PIANKO tour

Legendárny spevák a skladateľ zahrá a zaspieva nestarnúce hity aj poetické balady v jedinečných intímnych aranžmánoch. Sprevádzať ho bude klavirista Pavol Bartovic a sláčikové kvarteto.

 „Po minuloročných šestnástich vypredaných koncertoch naplánoval Peter Nagy Vianočné PIANKO tour, kde zahrá v deviatich slovenských mestách,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Peter_Nagy_Vianocne_PIANKO_tour

Značky: