Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Strhujúce tanečné divadlo alebo fantastické spojenie Katky Knechtovej a Šarišanu. Aj to sú jedny z najlepších podujatí tohto týždňa (22.10.-28.10.2018).

Stačí povedať meno Ján Ďurovčík a všetci už vedia, že pôjde o niečo fenomenálne. Rovnako je to aj pri kombinácii Katky Knechtovej a Šarišanu, ktorých ešte ľudia nemali možnosť vidieť spolu. Vybrali sme však aj úžasné komédie a niečo pre deti.

  1. STROM

Ján Ďurovčík sa vracia k folklóru. Strom je nové naštudovanie fantastického tanečného divadla, ktorého námet je skrytý v histórii slovanstva. Predstavia sa Milan Lasica ako hlas Stromu a sólisti najlepších slovenských folklórnych súborov.

„Pripravených je iba 12 predstavení vo vybraných slovenských mestách. Inscenácia bola dokonca ocenená krištáľovým krídlom,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Strom

  1. HANIČKA a MURKO- turné k novému DVD

Populárne, farebné, mäkučké a priateľské bábky, malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko, vyrážajú na svoje prvé koncertné turné pri príležitosti vydania pesničkového DVD pre deti.

„Haničku a Murka už poznáte z Detskej televízie RiK a z YouTube. Ich predstavenie je kombináciou dynamického koncertu a divadelného vystúpenia,“ upresňuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/HANICKA_A_MURKO_TURNE_K_NOVEMU_DVD

  1. Katarína Knechtová a Šarišan „PUTO“

Nový hudobný projekt Katky Knechtovej a hudobnej aj tanečnej zložky folklórneho súboru ŠARIŠAN, ktorý prináša jedinečné žánrové prepojenie dvoch hudobných svetov – popovej a folklórnej hudby na jednom pódiu.

„Nenechajte si ujsť tento hudobný počin jesene s viac ako 50 účinkujúcimi na jednom pódiu,“ pozýva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Katarina_Knechtova_a_Sarisan_PUTO

  1. Tri a pol chlapa

Traja chlapi, pričom každý z nich je iný, ale niečo ich predsa len spája! Smrteľnú dávku humoru a hudby zažijete v nesmrteľnom žánri kabaretu.

„V jedinečnom predstavení divadla LA KOMIKY sa predstavia Roman Pomajbo, Tomáš Palonder a Števo Martinovič vždy so zvláštnym hosťom, ktorý bude prekvapením večera. Každé predstavenie je iné a výnimočné svojim obsahom,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

 

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Tri_a_pol_chlapa

  1. LETNÁ NOC

Hit svetových javísk bude prvýkrát na Slovensku! O stratách a nálezoch, o náhodách a osudových stretnutiach. O šťastí a láske, ktoré nás v živote nemusia vždy obísť.

„Originálna komédia o generácii štyridsiatnikov – outsiderov, ktorí sa uprostred jednej noci – ale aj uprostred svojich životov a vzťahov – vzájomne spoznávajú a strácajú a míňajú a nachádzajú. Hrajú Kristína Farkašová a Marcel Ochránek,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/LETNA_NOC

Značky: