Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vychutnajte si zábavu a viac produktivity s novými zariadeniami. Na vianočnú sezónu Lenovo predstavuje viacero prémiových spotrebiteľských produktov. Ide o notebook Lenovo Yoga Slim 9i s poťahom z pravej kože, všestranného 2v1 konvertibilného notebooku Lenovo Yoga 9i a štýlového no neľútostného herného notebooku Lenovo Legion Slim 7i.

Ultratenké rámčeky na novom Yoga Slim 9i, na obrázku obe 2D a 3D prevedenie

Ultratenké rámčeky na novom Yoga Slim 9i, na obrázku obe 2D a 3D prevedenie

Pôsobte štýlovejšie so zariadeniami Yoga

Táto nová trieda tenkých notebookov zahŕňa ultratenký Yoga Slim 9i a nový 14-palcový, konvertibilný Yoga 9i, pri ktorom si takisto môžete vybrať verziu s poťahom z pravej kože. Poskytuje prenosnosť a ohromujúci vzhľad bez kompromisov v produktivite, výkone či výdrži batérie.

Obe ponúkajú super rýchlu odozvu procesorov novej generácie Intel Core v kombinácii s grafikou založenou na architektúre Intel Xe. Yoga 9i sa takisto dodáva vo väčšej 15-palcovej verzii s mobilným procesorom Intel Core i9 HK-Series až do 10. generácie, posilneným grafikou NVIDIA GTX 1650 Ti s technológiou Max-Q Design.

Voliteľný kožený poťah na 14-palcovom Yoga 9i

Ak milujete luxusný štýl, tak tu ste správne. Primárne dizajnovaný na nový 14-palcový notebook Yoga Slim 9i a na výber pri 14-palcovom konvertibilnom notebooku Yoga 9i – ako u prvých spomedzi spotrebiteľských zariadení Lenovo – čierny kožený kryt splýva s hliníkovým šasi.

Yoga Slim 9i

Špeciálny 20-krokový proces lepenia umožňuje koži zachovať si svoj pôvodný vzhľad aj s prirodzenými nedokonalosťami, ktoré robia každý produkt jedinečným. Tento ručný spôsob montáže si vyžaduje oko pre detail a remeselné spracovanie; každý kryt notebooku má tepelne vyrazené logo Yoga a potom sa naň aplikuje reflexný lesk, aby vynikal. Rovnako ako všetky výrobky z luxusnej kože, jemný, organický exteriér týchto notebookov priam prosí, aby ste sa ho dotkli a pomáha zabezpečiť najvyšší štandard spoľahlivosti. Pri testovaní odolnosti sa využíva až 3 kg ťažnej sily. Tieto kvalitné materiály zabezpečuje popredný kožiarsky dodávateľ, ktorý stojí za mnohými z dnešných obľúbených značiek.

Konvertibilná Yoga 9i sa takisto ponúka v celokovovom vyhotovení vo viacerých farebných odtieňoch.

Konvertibilná Yoga 9i sa takisto ponúka v celokovovom vyhotovení vo viacerých farebných odtieňoch.

 

Prémiová zábava doma alebo kdekoľvek

Atraktívny 14-palcový Yoga Slim 9i je jedným z najprémiovejších produktov a najtenších a najľahších notebookov s hrúbkou iba 13,9 mm a hmotnosťou iba 1,26 kg. Ponúka dotykovú obrazovku až do 4K s IPS VESA DisplayHDR 400 (3840 x 2160) rozlíšením a ohuruje farebným spektrom až do 90 % DCI-P3 a 500 nitmi jasu, optimalizovanými na Dolby Vision.

Vylepšená zvuková lišta Sound Bar v pánte na Yoga 9i, na obrázku 14-palcový model

Vylepšená zvuková lišta Sound Bar v pánte na Yoga 9i, na obrázku 14-palcový model

Aby priniesli dokonalý zážitok z obrazu a zvuku, všetky spotrebiteľské notebooky Yoga, ktoré dnes predstavujeme, prinášajú ohromujúce vizuálne vlastnosti podporené technológiou Dolby Vision pre ultra-živú kvalitu obrazu a veľkolepý zvuk so zvukovým systémom s Dolby Atmos®, ktorý k vám plynie cez dva predné reproduktory na notebooku Yoga Slim 9i alebo na notebooku Yoga 9i z vylepšenej rotačnej zvukovej lišty schopnej prinášať Dolby Atmos zážitky. Dizajnové vylepšenia zahŕňajú väčší zvukový tunel a optimalizované umiestnenie reproduktorov v pánte konvertibilného zariadenia pre čistejší a hlbší zvuk v každom režime. Model Yoga Slim 9i s UHD displejom ponúka aj 3D displej so zakriveným okrajom4 ako prémiovú možnosť pre čistejší vzhľad inšpirovaný mikrorámikmi na smartfónoch.

Chladný na dotyk a responzívny v ruke

Interaktívny dotykový zážitok je na notebooku Yoga Slim 9i štandardom, rovnako ako v ďalších konvertibilných 2v1 zariadeniach značky Yoga. Rozpumpujte zábavu na všestrannom 14-palcovom Yoga 9i s displejom až do 4K IPS VESA DisplayHDR 400 a kovovou alternatívou s hmotnosťou iba 1.37 kg, alebo si vyberte 15,6-palcový displej až do 4K IPS VESA DisplayHDR 400, takisto so svetelnosťou 500 nitov a hmotnosťou 2 kg. Pomôžte ochrániť svoj zrak pri niekoľko hodinovej práci na notebooku prispôsobením tónov displeja v režime starostlivosti o oči Eye Care Mode cez službu Lenovo Vantage.

15-palcový Yoga 9i v odtieni Slate Grey

15-palcový Yoga 9i v odtieni Slate Grey

S vizuálnou silou tohto kalibru v takom tenkom a ľahkom balení sme museli premyslieť aj tepelný dizajn 14-palcového modelu Yoga 9i. Aby sme udržali veci v chlade na dotyk, pridali sme tepelné vetracie otvory na spodnej strane klávesnice, čo znižuje teplotu zariadenia v priemere o dva stupne Celzia oproti predchádzajúcej generácii.5 Takisto sme zväčšili veľkosť skrytého tepelného otvoru za rotujúcim pántom v Yoga 9i a zoštíhlili sme lopatky ventilátora, čo je len pár príkladov premyslených detailov, ktoré vám umožnia zrýchliť v každodenných aktivitách.

Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete pre 14- alebo 15-palcový model, získavate naše najlepšie funkcie v konvertibilnom zariadení. Lebo s 15-palcovým Yoga 9i s pamäťou až do 16GB DDR4 a úložiskom 2TB PCle SSD6 dostanete aj diskrétnu grafiku a dva porty Thunderbolt 3 na napájanie, rýchle prenosy dát a podporu externého displeja – všetko v balení mocného no ľahučkého kovového tela. Obe zariadenia prichádzajú s podporou Windows Ink a vstavaným aktívnym perom, ktoré pohodlne sadne do ruky a v zariadení sa rýchlo dobije, keď ho práve nepoužívate na skicovanie, kreslenie či robenie poznámok.7 A ak patríte k tým, ktorí radšej používajú klasické pero, nová špička pera z elastoméru replikuje príjemnejší, hladší dojem z písania.

Vylepšené aktívne pero nájdete v notebooku Yoga 9i, na obrázku 14-palcové prevedenie v odtieni Mica

Vylepšené aktívne pero nájdete v notebooku Yoga 9i, na obrázku 14-palcové prevedenie v odtieni Mica

V ručne robených kožou potiahnutých 14-palcových modeloch v odtieni Shadow Black takisto prinášame priestor od kraja ku kraju na položenie dlaní Glass Palm Rest, ktorý vyzerá super prémiovo a je jemný na dotyk. Vstavaný Smart Sensor Touchpad vibruje, keď ho stlačíte, aby priniesol známy pocit z reálneho kliknutia; tento posun k haptickej odozve nám dovolilo zvýšiť aktívnu klikateľnú zónu o takmer polovicu a navyše sme ju potiahli vrstvou odolnou voči odtlačkom prstov, takže si nemusíte robiť starosti so škaredými šmuhami. A pre urýchlenie funkčnosti v týchto časoch opakovaného umývania či dezinfekcie rúk, určite oceníte oveľa presnejšie prihlasovanie s novou ultrazvukovou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá je odolná voči poliatiu a spolupracuje aj s vlhkými alebo čerstvo umytými prstami.

Yoga Slim 9i

Inteligentnejšie funkcie sú pohodlnejšie

 Plynulé striedanie práce, zábavy a projektov, ktoré sú vašou srdcovou záležitosťou je s inteligentnejšími funkciami oveľa rýchlejšie. Zapnite svoj Lenovo počítač jednoduchým nadvihnutím krytu. Vylepšená klávesnica v notebookoch Yoga obsahuje kupolovité klávesy s mäkkým dojazdom, ktoré prinášajú hladký, príjemný a responzívny zážitok z písania s temperamentnejším dojmom a Yoga Slim 9i je navyše vybavená klávesnicou Smart Sense, ktorá automaticky prispôsobuje biele podsvietenie na tlmenejšie podľa svetelných podmienok.

EMEA ceny a dostupnosť

  • 14- palcový notebook Lenovo Yoga Slim 9i začína na cene 1899 eur vrátane DPH a očakáva sa, že bude dostupný začiatkom decembra 2020.
  • 14-palcový konvertibilný notebook Lenovo Yoga 9i začína na cene 1799 eur za kožou potiahnutý model (vrátane DPH); ma byť k dispozícii začiatkom novembra 2020.
  • 15-palcový Lenovo Legion Slim 7i začína na cene 1299 eur a dostupnosť sa očakáva začiatkom novembra
  • Lenovo Legion BoostStation eGPU začína na cene 349 eur v balíku s NVIDIA GeForce RTX 2060  6GB GPU  je už dostupný v predaji

 

 

Značky: