Fotografie herného zariadenia zverejnili pracovníci spoločnosti.

Herné smartfóny sú tu s nami niekoľko rokov, ale herný tablet nájdeme iba veľmi ťažko. Iný pohľad na herný segment má spoločnosť Lenovo, ktorá údajne pripravuje zariadenie podobné tabletu, ktoré bude zaradené do série Legion.

Zatiaľ všetky informácie, ktoré sú dostupné, sú získané z pohľadu na dve fotografie zdieľané pracovníkmi spoločnosti Lenovo. Prvá z fotografií zobrazuje prednú stranu tabletu, druhá logo Legion na zadnej strane. 

Portál GSMArena ďalej dopĺňa, že tablet má uhlopriečku približne 8-palcov, čo sa môže zdať pri rozmeroch dnešných smartfónov aj pomerne málo. Vezmime si do priameho porovnania napríklad taký model Lenovo Legion 2 Pro, ktorý má 6,92-palcový displej.

Fotografie pripravovaného Lenovo Legion Pad 

Prekvapením môže byť aj absencia fyzických ovládacích prvkov, čo tento model odlišuje od ďalšieho pripravovaného tabletu Lenovo Legion Play, ktorý má 7-palcový displej. Súčasťou tohto druhého modelu sú aj všetky ovládacie prvky, ktoré sú pri hraní potrebné.

Keďže máme zatiaľ dostupné iba dve fotografie zariadenia, technické parametre si môžeme iba priať. Skutočné herné zariadenie by však malo obsahovať displej s vysokou obnovovacou frekvenciou a vlajkový (aktuálny alebo starší) čipset od Qualcommu. Nechajme sa však prekvapiť, čo nám Lenovo nakoniec predstaví.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.