Má v sebe zabudovaného virtuálneho asistenta od Googlu.

Lenovo rozšírilo portfólio zariadení pre inteligentnú domácnosť a predstavilo digitálny budík Lenovo Smart Clock. Ten má v sebe zabudovaného Google Asistenta a ponúka 4-palcový dotykový IPS displej.

Dizajn a rozmery budíka sú optimálne pre jeho používanie na nočnom stolíku. Zariadenie má zvýšiť kvalitu spánku, umožniť rýchly prístup k informáciám alebo k vášmu kalendáru a funguje aj na prehrávanie hudby. Budík tiež ponúka tlačidlo na vypnutie zabudovaného mikrofónu a USB port na nabíjanie telefónu.

Lenovo Smart Clock

Vo výbave budíka je 6W reproduktor a viacero praktických funkcií. Viaceré z nich vyplývajú priamo z integrácie Google Asistenta, Lenovo však do zariadenia zakomponovalo aj inteligentné budenie, ktoré postupne zvyšuje hlasitosť a jas budíka a to 30 minút pre vašim plánovaným zobudením sa.

Lenovo Smart Clock sa na Slovensku nebude oficiálne predávať. Je to dané tým, že Google Asistent nepodporuje náš trh a nevie po slovensky. Budík sa bude v Amerike predávať za 80 dolárov.

Lenovo Smart Clock

Prečítajte si aj:

Lenovo má riešenie pre inteligentnú domácnosť. Na Slovensku zatiaľ nebude k dispozícii

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit