Doplnené 22. 2.: Evan Blass zverejnil fotografiu telefónu z každého uhla

Pôvodný článok 18. 2.: Telefón bude oficiálne predstavený budúcu nedeľu.

LG v Barcelone predstaví svoju novú vlajkovú loď. Tlačová konferencia sa uskutoční 26. februára o 12:00. O telefóne však už máme pomerne dostatok informácií a videli sme aj prvú oficiálnu fotografiu, ktorá zobrazuje vrchnú časť telefónu.

Najnovšie internetom kolujú neoficiálne fotografie celého telefónu. Tie zobrazujú prednú stranu s výborným pomerom obrazovky k telu, ako aj zaoblené rohy. Uniknuté fotografie zobrazujú aj zadnú stranu telefónu, ktorá obsahuje snímač odtlačkov prstov a duálny fotoaparát. Je pravdepodobné, že výrobca opäť zvolil kombináciu klasického a širokouhlého objektívu.

LG G6 na uniknutých fotografiách. Zdroj: 9to5mac

Pripomeňme, že LG G6 má 5,7-palcový displej s atypickým pomerom strán 2:1. Poháňa ho procesor Snapdragon 821, pretože Samsung vykúpil všetky dostupné zásoby procesoru Snapdragon 835 pre svoju Galaxy S8-čku. Vo výbave by mala byť aj operačná pamäť o veľkosti 4 GB RAM, 32 GB úložisko a 3200 mAh batéria.

LG takisto ukázalo, ako bude vyzerať používateľské rozhranie. Systém Android totiž obsahuje nadstavbu LG UX 6.0.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Prvá fotografia LG G6 potvrdzuje ultratenké rámy okolo displeja. Telefón ponúkne aj Google Asistenta (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit