Pripomína padajúcu kvapku.

Spoločnosť LG ukázala nový minimalistický dizajn pre pripravovaný smartfón. Čistý dizajn je inšpirovaný prírodou a zobrazuje zadné fotoaparáty v štýle padajúcej kvapky.

Na rozdiel od moderných štvorcových a obdĺžnikových zoskupení fotoaparátov sa zdá, že dizajn spoločnosti LG je skutočne príjemný na pohľad. Zadná strana záhadného LG telefónu je vybavená trojicou fotoaparátov, vrátane LED blesku. Usporiadanie objektívov v zostupnom poradí pripomína padajúcu dažďovú kvapku.

Spoločnosť poznamenáva, že hlavný fotoaparát mierne vyčnieva, zatiaľ čo ostatné dva sú zarovnané v jednej rovine s telom telefónu.

LG fotoaparát

Zdroj: LG

Ďalším prvkom, ktorý spoločnosť LG predstavuje pre nový telefón je 3D Arc. Toto označenie vyjadruje zakrivené zadné a predné okraje zariadenia, podobne ako sme to mohli vidieť v prípade vodopádových displejov.

Zatiaľ nevieme, ako sa bude nový smartfón od LG volať, ale nedávne správy poukazujú na predstavenie úplne novej série prémiových smartfónov, ktorej údajne „padla za obeť “ dokonca aj séria G. 

Pokiaľ ide o parametre, tak sa očakáva, že nové prémiové telefóny LG budú vybavené 5G pripojením a čipsetmi Snapdragon radu 7. Predstavenie je plánované na 15. mája.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Smartfón s najlepším fotoaparátom na trhu? Huawei P40 Pro je novým kráľom rebríčka DxOMark

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.