Doplnené 5. august: LG oznámilo oficiálny dátum predstavenia. Telefón predstaví na tlačovej konferencii 6. septembra 2016. Bude to prvý telefón s predinštalovaným systémom Android 7.0 Nougat. LG predstaví novinku skôr ako Google svoje Nexusy.

LGv20_invite_nowat

Pôvodný článok 1. august: LG potvrdilo nástupcu modelu V10.

Pred pár dňami sme informovali o dohadoch o novom telefóne, ktorý bude nástupcom LG V10. Výrobca existenciu telefónu oficiálne potvrdil, ale na konkrétne informácie je pomerne skúpy.

Aktuálne je známe iba to, že telefón dostane označenie LG V20 a na trh sa dostane v septembri. Vo výbave ponúkne novú verziu systému Android Nougat. Google tento systém sfinalizuje v auguste, takže LG bude jedným z prvých výrobcov, ktorý predstaví smartfón s Nugátom.

Dodajme, že dohady hovoria o 5,7-palcovom displeji. Telefón ponúkne dve obrazovky, pričom menší displej je umiestnený nad hlavným a slúži na zobrazovanie notifikácií a času. LG V10 bol touto funkciou špecifický, V20 pokračuje v trende.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Testovali sme: LG V10

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit