Pred pár dňami bolo zverejnené krátke video, v ktorom LG láka na predstavenie nového smartfónu s atypickým dizajnom.

Telefón s novým prístupom by mal byť predstavený začiatkom októbra. Podľa predchádzajúcich správ sa malo zariadenie predstaviť už 25. septembra, avšak kórejský výrobca sa nakoniec rozhodol uvedenie odložiť o ďalších 10 dni. Predstavenie LG Wing tak bude 5. októbra. Prvé oficiálne informácie od LG by vraj mali doraziť už 14. septembra. 

Smartfón dostane do výbavy 6,8-palcový hlavný displej, pričom sekundárna obrazovka bude mať štvorcový tvar a 4-palcovú uhlopriečku. Zariadenie bude poháňať Snapdragon 765G a 8 GB RAM. Predpokladaná cena by sa mohla pohybovať na hranici 1400 eur, pričom v čase spustenia predaja by mohla byť podstatne nižšia. Kórejská spoločnosť už začiatkom týždňa uviedla oficiálnu ukážku modelu LG Wing, po ktorej budú nasledovať 4 týždne procesu testovania s vybranými používateľmi, po čom sa uskutoční oficiálne uvedenie na trh. 

Aj keď sa tento spôsob uvedenia telefónu javí ako neobvyklý a príliš komplikovaný, pre miestnu scénu je celkom štandardný – LG urobilo presne to isté aj začiatkom tohto roka, keď bol uvedený model LG Velvet.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

LG Velvet – Dual Screen: Smartfón s dvomi displejmi trochu inak (RECENZIA)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.