Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Logitech oznámila uvedenie hernej myši Logitech G Pro Gaming Mouse.

Keďže je táto nová herná myš navrhnutá pre hráčov eSports, je osadená najpresnejším optickým snímačom pohybu, má systém odpruženia tlačidiel s kovovou pružinou, vstavanú pamäť, aby na turnajových počítačoch neboli problémy s ovládačmi, a komfortný, odolný, ale pritom odľahčený dizajn. Myš Logitech G Pro stavia na odkaze a celosvetovej obľube myši Logitech G100s určenej pre profesionálnych hráčov eSports na najvyššej úrovni a kombinuje ju s neuveriteľnou rýchlosťou, presnosťou a odozvou modelu G303.

„Spolupráca s hráčmi eSports je prínosná v tom, že nám sami povedia, čo sa im páči, ale aj to, čo je pre nás ešte dôležitejšie, čo sa im nepáči,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie herných zariadení spoločnosti Logitech. „Naša nová herná myš Logitech G Pro preberá všetko to, čo profesionáli v oblasti eSports milovali na modeloch G100s a G303 a spája to v myši, o ktorej sme presvedčení, že bude zodpovedať ich štandardom.“

Logitech G Pro Gaming Mouse 1_web2016_3_nowat

„Keď chcete súperiť na najvyššej úrovni, potrebujete skvelú myš,“ vyhlásil Tyler „Skadoodle“ Latham z tímu Cloud 9 CS:GO. „Potom ako sme veľmi úzko spolupracovali so spoločnosťou Logitech a urobili sme rozsiahle testy, je mojou najobľúbenejšou myšou práve model G Pro. Vďaka pohodlnému tvarovaniu a špičkovému senzoru som nikdy nemal problém dostať mojich protivníkov.“

Pokročilý optický senzor pre herné nároky

Konzistentná presnosť na jediný pixel je práve ten jedinečný rys, ktorý hrá úlohu v súperení, kde ide o všetko. Senzor PMW3366 poskytuje precíznosť na úrovni, ktorú uznáva väčšina herných nadšencov i profesionálov. Vďaka nulovému vyhladzovania, filtrovaniu a akcelerácii v celej šírke rozlíšení DPI (200-12.000 DPI) poskytuje výnimočnú presnosť sledovania pohybu a konzistentnú odozvu pri akejkoľvek rýchlosti.

Systém odpruženia tlačidiel s kovovou pružinou

Logitech G Pro Gaming Mouse 41_web2016_3_nowat

Systém odpruženia tlačidiel pomocou kovovej pružiny u hernej myši Logitech G Pro zvyšuje konzistentnosť stlačenia ľavého a pravého tlačidla myši, a znižuje silu potrebnú na kliknutie. Vďaka tomu pomáha zaistiť zreteľnú a spoľahlivú odozvu, aby ste mohli súperiť na najvyššom leveli.

Pohodlná, odolná a odľahčená konštrukcia

Herná myš Logitech G Pro je vyvrcholením viac ako 30 ročných skúseností s konštrukciou a výrobou. Táto myš je optimalizovaná pre zníženie jej hmotnosti s cieľom vylepšiť komfort, stabilitu a odozvu. Každý aspekt jej konštrukcie prešiel prísnym testovaním aby sa zabezpečilo, že obstojí aj pri najintenzívnejšom hraní. Povrch hernej myši Logitech G Pro je ošetrený špeciálnym povlakom, ktorý vylepšuje odolnosť a úchop, zatiaľ čo ľavé i pravé tlačidlo boli testované na výdrž 20 miliónov kliknutí – čo zodpovedá stavu, kedy profesionálny hráč trénuje dva roky 10 hodín denne.

Interná pamäť zaisťuje bezproblémovú funkčnosť s ovládačmi na turnajových počítačoch

Logitech G Pro Gaming Mouse 51_web2016_3_nowat

Keďže si nemôžete byť vždy istí, že počítač na turnaji bude mať softvér, ktorý potrebujete pre konfiguráciu vašej myši, alebo či bude vôbec povolené ho inštalovať, herná myš Logitech G Pro vám umožňuje uložiť vaše nastavenie DPI, priradenie tlačidiel a konfiguráciu podsvietenia do vstavanej pamäte priamo v myši – o všetko sa postará obslužná aplikácia Logitech Gaming Software (LGS) a vy sa už nikdy nebudete musieť obávať, či máte správne nastavenia.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herná myš Logitech G Pro bude u nás k dispozícii prostredníctvom Alza.sk od septembra 2016 za odporúčanú maloobchodnú cenu 79,99 €.