Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aktuálne najvýkonnejší senzor Logitech prináša špičkový výkon a presnosť spolu s predĺženou výdržou batérií

 

Logitech G, herná značka spoločnosti Logitech, dnes na výstave Electronic Entertainment Expo (E3) oznámila, že tri ďalšie myši v jej sortimente budú vybavené exkluzívnym, vysoko výkonným senzorom HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K. Novým prírastkom v rade HERO sa stali bezdrôtová herná myš Logitech® G903 LIGHTSPEED, bezdrôtová herná myš Logitech® G703 LIGHTSPEED a herná myš Logitech® G403 HERO. Všetky novinky ponúkajú bezkonkurenčnú rýchlosť a neuveriteľnú presnosť pre hráčov všetkých kategórií.

„Náš exkluzívny senzor HERO znamenal prelom v technológii senzorov a používatelia si ho vzápätí veľmi obľúbili,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ Logitech Gaming. „Jeho implementácia do ďalších našich herných myší je preto logickým krokom, ktorým chceme ponúknuť ešte viac hráčom takú presnosť ovládania a výdrž batérií, aké potrebujú, aby mohli hrať najlepšie ako dokážu.“

Prvým vylepšeným modelom je naša vlajková loď G903. Špičkový snímač HERO 16K zaisťuje vynikajúcu hrateľnosť a má 10× vyššiu energetickú účinnosť než predchádzajúce generácie. Výsledkom je fantastická 140-hodinová výdrž batérie. Herná myš G903 využíva bezdrôtovú technológiu Logitech G LIGHTSPEED a je kompatibilná s bezdrôtovým nabíjacím systémom Logitech G POWERPLAY. Môže sa pochváliť aj podsvietením s 16,8M farieb LIGHTSYNC RGB pre navodenie správnej herné atmosféry, symetrickým dizajnom pre pravákov aj ľavákov a 11 programovateľnými tlačidlami pre perfektné ovládanie hry.

Senzorom HERO 16K je vybavená tiež herná myš G703 LIGHTSPEED, ktorá sa pohodlne zmestí do takmer každej ruky. U tohto modelu sa Logitech zameral na zníženie celkovej hmotnosti na 95 g a zvýšenie výdrže batérie až na 35 hodín na jedno nabitie. Nový senzor prináša neuveriteľnú presnosť a ovládateľnosť pri maximálnom rozlíšení 16 000 DPI a nulovom vyhladzovaní. Bezdrôtová technológia Lightspeed zaručuje rýchly a stabilný prenos dát a je kompatibilná so systémom bezdrôtového nabíjania Logitech G POWERPLAY.

Vylepšený rad herných myší uzatvára model G403 HERO s káblovým pripojením. Táto ľahká myš s ergonomickým tvarom a novým senzorom HERO ponúka užívateľom presné trasovanie, rýchlosť a ovládateľnosť, ktoré potrebujú na dosiahnutie víťazstva. Má tiež podsvietenie LIGHTSYNC RGB, vyberateľné 10g závažia a šesť tlačidiel, ktoré možno naprogramovať presne podľa potrieb hráčov.

Aby sme pomohli hráčom využiť ich vybavenie na maximum, možno nastavovať všetky tri herné myši pomocou pokročilého herného softvéru Logitech G HUB. Tento program s prehľadným a moderným rozhraním umožňuje rýchlo prispôsobiť funkcie myši podľa aktuálnej hry, zdieľať a sťahovať profily iných hráčov a mnoho ďalšieho.

Cena a dostupnosť

Bezdrôtová herná myš Logitech G903 LIGHTSPEED so senzorom HERO by mala byť k dispozícii na LogitechG.com a u predajcov od júna 2019 za odporúčanú maloobchodnú cenu 149,99 €, bezdrôtová herná myš Logitech G703 LIGHTSPEED so senzorom HERO za 99,99 € a herná myš Logitech G403 HERO za 69,99 €.

Značky: