Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť  Logitech predstavila novú webovú kameru Logitech StreamCam určenú špeciálne pre streamerov a tvorcov video obsahu. StreamCam ponúka video s rozlíšením 1080p pri rýchlosti 60 fps, rozhranie USB-C a flexibilnú inštaláciu. Prednosti StreamCam vyniknú najmä pri použití s programom Logitech Capture. Capture umožňuje využívať funkcie StreamCam, ktoré automatizujú expozíciu, orámovanie a stabilizáciu obrazu, takže sa používatelia môžu naplno sústrediť na vytváranie čo najlepšieho obsahu.

Tweetnujte: Chcete zdieľať to, čo vás baví a zabávať? @Logitech práve ohlásil novú webovú kameru StreamCam a aktualizáciu programu Logitech Capture vrátane novej podpory pre MacOS! Viac na: https://ctt.ec/QWceD+

„Kamera StreamCam vychádza v ústrety potrebám dnešných tvorcov obsahu a uľahčuje ľuďom zdieľanie ich záujmov a zážitkov s celým svetom,“ povedala Delphine Donne-Crock, generálna riaditeľka spoločnosti Logitech pre oblasť kreativity a produktivity. „Video sa stalo hlavným spôsobom seba prezentácie, a preto aj my vyvíjame produkty, ktoré ľuďom pomáhajú vytvárať atraktívny obsah.“

Kamera StreamCam používaná s programom Logitech Capture je ideálnou na streamovanie na YouTube, Facebook, Twitch, Instagram a ďalšie siete. Táto výkonná kombinácia ponúka množstvo zaujímavých funkcií ako napríklad:

  • Rozpoznanie tváre a automatické zaostrovanie a expozíciu, aby ste stále vyzerali čo najlepšie.
  • Inteligentné orámovanie s podporou AI, aby ste zostali vždy v obraze.
  • Stabilizácia obrazu, aby vaše zábery neboli roztrasené.
  • Zvislé Full HD video, ideálne na príspevky na Instagrame a Facebooku pre mobilný telefón.
  • Nastavenie stereo/dual-mono zvuku pre nahrávanie podľa vašich preferencií.

StreamCam je podporovaná aj v aplikáciách XSplit a Open Broadcaster Software (OBS).

Cena a dostupnosť

Kamera Logitech StreamCam v bielom alebo tmavošedom prevedení bude k dispozícii v Českej republike a na Slovensku od apríla tohto roku za odporúčanú maloobchodnú cenu 159 €. Pre viac informácií navštívte náš blog.

Aktualizácia programu Logitech Capture

Spolu s uvedením StreamCam na trh bude vydaná aktualizovaná verzia programu Logitech Capture pre súčasných zákazníkov s pridanou podporou beta verzie pre MacOS. Nová verzia ponúkne tmavý režim, vylepšené scénické efekty, živé prekrytie obrazu textom a ďalšie zaujímavé funkcie. Program Logitech Capture je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na Logitech.com cez tento odkaz.

Najlepšie produkty pre vaše streamovacie štúdio

Logitech a jeho rodina značiek ponúkajú rozmanité riešenia, ktoré spĺňajú požiadavky začínajúcich aj skúsených tvorcov. StreamCam patrí do skupiny produktov na vytváranie obsahu, kam patrí aj nedávno predstavený USB mikrofón Yeti X od Blue Microphones. Ďalšie informácie o streamovacích riešeniach spoločnosti Logitech, užitočné rady pre streamovanie/nahrávanie a tiež inšpirácie pre zlepšenie kvality vášho obsahu nájdete na logitech.com/streaming.