Nová služba umožňuje cestovateľom, ľuďom na služobných cestách alebo sa dlhodobo zdržiavajúcich sa v zahraničí, vybrať si telefónne číslo v akejkoľvek krajine, kde sa práve nachádzajú a automaticky tak presmerovať hovory a správy do ich Viber účtu.

Spoločnosť Viber oznámila spustenie úplne novej služby pre registrovaných používateľov, Viber Local Number (Viber lokálne číslo). Táto nová služba umožňuje používať lokálne číslo, nech sú kdekoľvek. Ktokoľvek, kto nepoužíva Viber, im tak môže volať alebo posielať SMS na toto číslo bez akýchkoľvek roamingových poplatkov.

Ľudia na cestách za biznisom tak môžu svojim lokálnym klientom poskytnú číslo, na ktorom môžu byť kontaktovaní zdarma. Aj cestovatelia môžu toto číslo používať pri rezervovaní ubytovania alebo akýchkoľvek iných aktivít.

Služba Viber Local Number je dostupná po celom svete, medzi prvé krajiny, kde je možné zaobstarať si také lokálne číslo patrí Veľká Británia, Spojené štáty americké a Kanada, ďalšie krajiny budú v blízkej budúcnosti rýchlo pribúdať. Viber Local Number umožňuje používateľom prijímať hovory a SMS správy bez akýchkoľvek poplatkov a obmedzení.

Prvých 10 000 používateľov získa túto službu za špeciálnu cenu 1,99 USD mesačne. Ďalšie používatelia už zaplatia mesačne 4,99 USD a službu môžu každý mesiac vypovedať bez poplatkov.

A ako Viber Local Number získať?

Stačí si v aplikácii otvoriť záložku Viac a kliknúť na Miestne Viber číslo. Viber Local Number je dostupné pre iOS a Android verziu mobilnej aplikácie Viber.

Zdroj: Viber

Prečítajte si aj:

5 dôvodov, prečo sme si zamilovali Huawei P30 Pro

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.